Mechanik - Radom

• Autor wątku Autor wątku HighlanderAR156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

HighlanderAR156

Guest
Hej,

Mam problem. Przeprowadziłem się do Radomia całkiem niedawno i nie znam tutejszych zakładów mechanicznych a pech chciał że moje auto dopadł bardzo silny wyciek ze skrzyni biegów. Sprawa bardzo poważna, byłem już u kilku partaczy ale za każdym razem kończyło się oględzinami, dolaniem oleju i tekstem że "wprawdzie Alfami się zajmuję ale skrzyni nie rozbieram".
Kiedyś trafiłem taksówkarza jeżdżącego 156 SW i próbowałem dopytać gdzie on naprawia auto i doradził mi jakiegoś chłopaka mającego zakład na osiedlu południe niestety nie potrafił podać dokładnego adresu. Co gorsza zakład podobno jest nowy i jeszcze kompletnie nie oznakowany.
Koleś podobno zajmuje się głównie Alfami więc miałem nadzieję trafić na niego na tym forum, ale jeśli nie to mam przynajmniej nadzieję że znajdzie się ktoś z okolic kto poleci dobry warsztat.

Zadzwoń do tego gościa masz tu nr. 793-240-637 wypytaj co i jak.. Wiem że ma dużo części do AR (bo sam u niego kupowałem) z tego co kojarzę zajmują się też mechaniką AR ;)

Zadzwoń do tego gościa masz tu nr. 793-240-637 wypytaj co i jak.. Wiem że ma dużo części do AR (bo sam u niego kupowałem) z tego co kojarzę zajmują się też mechaniką AR ;)

Jak by co to ja : ) a adres warsztatu znajdziesz w stronce ze stopki

Jaki Pan?? Rabacik dla forumowicza zawsze, nie za reklame ; )
pozdrawiam

Jeszcze raz dzięki za info. Na pewno w najbliższych dniach się odezwę.

Ja też trochę szukałem dobrego mechanika w Radomiu który by mi wymienił rozrząd i sprzęgło w mojej 156 2.5 v6, połowa mechaników w Radomiu nawet nie ma blokad znalazłem na olx reklamę właśnie tego chłopaka z południa co ktoś pytał o niego a dokładnie z ul Warsztatowej ,
widać że chłopak zna się na alfach z tego co podpytałem to w tej marce siedzi już z ok 10 lat , wymieniał mi rozrząd sprzęgło i dużo mnie nie skasował szybko solidnie jeszcze przy okazji zlokalizował i naprawił pare innych usterek o których nie wiedziałem , polecam tu macie tel do niego 694463623 i link do jego reklamy
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-specjalizacja-mechanika-pojazdowe-wulkanizacja-CID619-ID3LgK7.html

Panowie, w sobotę jadę do Radomia oglądać 159, jakiego mechanika polecicie do przetrzepania samochodu przed zakupem?

Cześć, gdzie serwisujecie swoje Alfy w Radomiu lub okolicy?

Gdzie w Radomiu ktoś dobrze zrobi klimatyzacje w 159 ? Ktoś poleca jakiegoś mechanika oprócz pana Kamila z Warsztatowej ?

Amortyzatory
Powrót