• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/Widziana, pozdrowienia na drodze

Hehe, możemy się zgadać u Darka jak będziesz, wpadnę po robocie na kawkę.

Jutro będę u Darka zabrać klamoty tak gdzieś około 17-18

dużo alf widzianych ostatnio ale pamiętam wczorajsze 159 i GT niedaleko ITI. Pozdrowienia

Pozdrowionka dla czarnej 159-tki na Warszawskich(?) tablicach, widzianej na krajowej 8-mce między Piotrkowem a Tomaszowem, wydaje mi się że były klubowe rameczki :)

pozdrowienia dla srebrnej? 147 na ramkach klubowych, zaparkowana pod Marriotem dziś ok 19

Kto wczoraj brał się ze mną na Jagielońskiej w stronę FSO koło 19 :-). Ciemna 147, dwa kominy z lewej i prawej storny. Pozdro

Pazik a zastanawiałem się dlaczego nie widzę Cię rano jak do pracy jeździsz... a Ty sobie 159 zapodałeś. Która jest fajniejsza według Ciebie?
I jeszcze sobie mówiłem że Ciebie nie widać ale jakiś gość 159 często jeździ... hehe

Pozdro dla kolegi z czarnej 147 na klubowych ramkach, tablice WPI widzianej w poniedziałek na parkingu pod Auchan Piaseczno. Szukałeś czegoś w bagażniku i mnie nie widziałeś...

Pazik a zastanawiałem się dlaczego nie widzę Cię rano jak do pracy jeździsz... a Ty sobie 159 zapodałeś. Która jest fajniejsza według Ciebie?
I jeszcze sobie mówiłem że Ciebie nie widać ale jakiś gość 159 często jeździ... hehe

W Wołominie bywam wieczorami, w dzień Legionowo. Tą co widujesz to 1.9 zwykła czarna ;-). Moja bez ramek niestety, ale czyste Nero Oceano poznasz ;-). A co do 159 to bez dwóch zdań 159 wygrywa ze 166. Prowadzenie i w ogóle luxusowo. Każdego dnia pozytywnie zaskakuje.

Sent from my RM-914_eu_poland_362 using Tapatalk

Pozdrowienia dla właściciela pięknej czarnej 155 po fl.Dzisiaj na ul.Modlińskiej.

Pozdrowienia dla szybkiego kierownika 166 spotkanego dziś wieczorem na Al. Prymasa :)

i szybkiego kierownika 166 fl na trasie w kierunku radzymina , i 156 fl stojącą na szarych szeregów :)

z kim jechałem od Drobina do Płocka ? "trochę" śnieżyło i rejestracje zawalone.. (ale zdaje się, że WP) 159 SW pozdrawiam ponownie ;)

Pozdrowienia dla Właściciela 156 SW na blachach WR spotkanego w Tbg :) łapki w górze i uśmiech na twarzy... Pozdrowionka

Pozdrowienia dla kierownika z czerwonej Brery jadacego Św Wincentego w kieruku Żaby po 9 rano.

Pozdrawiam czarna alfe 147 na ramkach nr Tos stoi teraz na staniewickiej 12

22:40 ciemna alfa na ramkach wpi widziana pod blokiem torunska 82

Ostatnia edycja:
Za czyją 145, ramki Arkuszowa, goniłem wczoraj na Siekierkach + Wale?

Jak się ujawnisz to powiedz co tam grzebnięte było: dolot + wydech bo chodziło świetnie? Aż check'a złapałem :)

Pozdrawiam właściciela grafitowej AR 166 2.4JTD, który zagadał mnie dzisiaj na światełkach przed wjazdem na Północny :)

Amortyzatory
Powrót