• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Warszawskie spoty CZWARTKOWE

• Autor wątku Autor wątku Juro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

W jakich godzinach pasują Wam Czwartkowe spoty ?

• 18:00

Głosów: 8 7.8%
  • 19:00

Głosów: 35 34.0%
  • 20:00

Głosów: 60 58.3%

• Łącznie głosujących
    103
A co to z moda na biel?? :P
White Wheels Team rządzi :D
Pozdro!!!

nie wiem czy rzuciło Wam się w oczy, na górze jest ankieta odnośnie godzin spotów. Dawajcie głosy trzeba ustalić czas spotkania w najbliższy czwartek

Ja na pewno się pojawię bez względu na godzinę ;)

Może i wcześnie ale czym bliżej wieczoru tym temperatura niższa :P

Ja tez postaram sie pojawić między 18 a 19

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Może i wcześnie ale czym bliżej wieczoru tym temperatura niższa
niby tak, ale można sie cieplej ubrać:P a dzień będzie dłuższy:P więc w perspektywie nie ma tragedii za miesiąc jak sie spotkamy powiedzmy o 19 to środek dnia będzie:P

To jutro kończymy ankietę ;) ale raczej się nic nie zmieni i widzimy się o 19 pod narodowym. Proponuje miejsce to co ostatnio zaraz przy wjeździe od strony ul. Targowej. Co Wy na to ?

Będę... tylko tak jakoś bliżej 20. Poczekacie? :)

O, mogę wziąć lustro ze statywem i postarać się zrobić jakieś miłe, nocne fotki.

Dziś zamierzam się pojawić ok 19tej na jakąś godzinę, nie wiem tylko czy moją czarnulę zdążę umyć :-(

jak zdążę wszystko załatwić to i ja się po raz pierwszy pojawię (o ile trafię :P) :)

Bede blizej 20-tej :drag:

Pierwszy raz tam będę powie ktoś jak się wjeżdża od strony Pruszkowa?

Amortyzatory
Powrót