autokrzysiek
Nowy
- Auto
- 156 2.5 V6
Witam szukam warsztatu do naprawy wymiany paska rozrządu w 156 2.5 V6 możecie kogoś polecić w miarę nie drogiego w wawie okolicy?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja mogę podesłać komuś na PW info jeśli chce naprawde porządnego mechanika który nie liczy jak żyd za matkę. Tylko że znajduję się w Ząbkach. Robie u niego auta juz 6 lat. Gość znany w rodzinie, wujek z nim kiedyś pracował, także lipy nie odwali, zwłaszcza jak mu sie rzeknie że ktoś jest ode mnie.
Ja u Marcina serwisuje swoje Alfy od 6 lat i jestem bardzo zadowolony z jakości jego pracy (cen również). Jedyny minus, że ma zawsze nawał pracy i zdarza się, że czasem trzeba się na tydzień z samochodem pożegnać. Tel wysłałem Ci na priv.
Hej Alfistiposzukuję mechanika, który zaopiekuję się moją Bellą
Jestem z Pragi Płn i niestety moja 147 jest unieruchomiona. Podejrzewam wysprzęglik, bo pedał sprzęgła w podłodze i plama oleju pod skrzynią
dzięki za jakieś namiary !!