Polecany warsztat w Warszawie

Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDM
Witam serdecznie, proszę o pomoc. Muszę wymienić rozrząd w Alfie 159 2.4 JTDM. Czy znacie/polecacie jakiś warsztat w Warszawie lub okolicach któremu warto powierzyć taką wymianę? Czytałem na forum że niektórzy polecają Marianoitaliano na Chodeckiej 1d jednak żaden z jego numerów tel. podanych na forum nie odpowiada więc nie wiem czy się gdzieś przeniósł czy może już nie pracuje? Zastanawiam się nad www.pablogarage.pl wiem że też jest polecany, ale może udało by się znaleźć coś w Warszawie? :confused:

Pablogarage ma tutaj dobrą opinię.

tylko pablogarage. troszke trzeba podjechac ale warto. Solidnie i uczciwie.

Marianoitaliano juz nie ma na chodeckiej, jest tam autogaz teraz.

Korzystał ktoś może z uslug tego warsztatu przy Oczapowskiego ? ewentualnie możecie polecić jakiś warsztat w Wawie, który specjalizuje się w naprawach skrzyń biegów?

[MENTION=55249]Arek1987[/MENTION] a znasz kogoś ogarniętego od automatów który przy tym "nie liczy jak za zboże"?

Najpierw bym zadzwonił do AJS-Service czy się podejmą. kolejna opcja to Samko na połczyńskiej.

Ja mogę podesłać komuś na PW info jeśli chce naprawde porządnego mechanika który nie liczy jak żyd za matkę. Tylko że znajduję się w Ząbkach. Robie u niego auta juz 6 lat. Gość znany w rodzinie, wujek z nim kiedyś pracował, także lipy nie odwali, zwłaszcza jak mu sie rzeknie że ktoś jest ode mnie.

Podaj mi namiar na niego na pw. Na kogo mam się powołać? Dzięki 100 krotne.

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

Ja mogę podesłać komuś na PW info jeśli chce naprawde porządnego mechanika który nie liczy jak żyd za matkę. Tylko że znajduję się w Ząbkach. Robie u niego auta juz 6 lat. Gość znany w rodzinie, wujek z nim kiedyś pracował, także lipy nie odwali, zwłaszcza jak mu sie rzeknie że ktoś jest ode mnie.

Też poproszę :)

Grzeniu159, podaj numer do mechanika z Ząbek, akurat bedzie idealnie po drodze bo tam mieszkam!

pzdr.jarecki

Amortyzatory
Powrót