potrzebny ktoś z Fes/Mes i elm327 - W-wa Targówek

bocian

klekot ™ gorol
Auto
156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
jak w temacie - poszukujemy kogoś z lapkiem i fes/mes i elm327 celem zakodowania pilota do AR GT ( karta kodowa jest - więc temat na 5 minut )
gratyfikacja % oczywiście zapewniona
kolega JEST "nowy" i nie chce pierwszy raz sam ogarniać takich spraw ( więc pomoc i wyjaśnienia w sprawach fes/mes itp bardzo mile widziane )
aha - dojazd w okolice oczywiście mozliwy

sporo Was tam w stoLycy ;-) pozdro [MENTION=40]75andrew155[/MENTION]@
to chyba znajdzie się ktoś z chwilą czasu i wyżej wspomnianymi elementami potrzebnymi do kodowania ??
[MENTION=80490]MichałG[/MENTION]@ - działaj

Ostatnia edycja:
Tak jak kolega napisał potrzebuję kogos z doświadczeniem kto mi to zrobi pokarze co i jak. Bez problemu dojadę wszędzie w Warszawie i okolicach. Z góry dziękuję za pomoc.

[MENTION=4833]maly_777[/MENTION]@ -- ?

Mam niebieskiego Viakena i mogę pomóc skonfigurować soft, ale pilota do GT nie programowałem... :)
Rondo Wiatraczna

Adasiu - do pilota konieczny elm327
a samo programowanie to pikuś

kur...
jedna odpowiedź ..? serio ?
Warszawscy alfaholicy ...

jak dalej nic się nie zmieni to [MENTION=80490]MichałG[/MENTION]@ - kup tego elma sam ( 40zł ) i dogadaj się z Adamem

troche wstyd żeby przy takiej ilości forumowiczów nikt nie chciał pomóc tylko z kablem i lapkiem i 5 minut roboty ...

Po prostu mało kto tu zagląda, wszyscy siedzą na fejsie ;)
Nawet Patryk wywołany po ksywie nie reaguje... Może trzeba na fb napisać...

może i trzeba
ale w sprawach tech. forum zawsze traktowałem poważniej i tam szukałem rozwiązań
a tu kurde takie "centrum"
tyle ludzi
a nikogo z elm'em ??
dziwnie ..

- - - Updated - - -

a propos fb - co tam trza wpisać ? mazowsze ah ? alfaholicy stoLyca? czy jakis inny kod macie ?
dej linka na grupe stoLycy ;-)

Są 2 grupy lokalne, tj. Alfaholicy Mazowsze i Warszawcy Alfaholicy, ale i tak napisałbym na grupie ogólnej.

a mi głupio , że tutaj cisza w takiej błachej sprawie ...

Mogę udostępnić lakpa, elm i mes'a, ale dopiero w niedzielę wieczorkiem.

Ja nie pomogę bo ja nie korzystam z takich dziwadeł, mam stare auto

Amortyzatory
Powrót