Polerowanie - Warszawa i okolice

Każdy kolor daje pole do popisu :)

Brayt lub Normfest ;)
Mogę również nałożyć powłokę ochronną od firmy Normfest (ochrona na rok przed promieniami UV itd... ) Dobra sprawa ale to już koszt.. 400 zł w górę no i auto stoi u mnie po nałożeniu powłoki minimum 12 godzin po czym powłoka jest polerowana ręcznie ....

- - - Updated - - -

Komentarz właściciela

"Powiem Wam, wrażenie jak samochód wyjechał z garażu, wszystkim opadły szczęki. Wygląda jakby wyjechał świeżo z salonu, na prawdę - po prostu przepaść!!! Nawet nie sądziłem, że da radę z niego tyle wyciągnąć, lakier w dotyku atłasowy, jak lustro, idealny, zadnych rysek czy śladów po polewaniu - na prawdę klasa!!!!!

MOKI, jesteś mistrzem w swoim fachu i teraz jasno mogę określić - wszyscy, którzy się jego czepiali, papa do norki
32.jpg
Jest przekozak po prostu, samochód zmienił się nie do poznania..."

Komentarz właściciela

"Powiem Wam, wrażenie jak samochód wyjechał z garażu, wszystkim opadły szczęki. Wygląda jakby wyjechał świeżo z salonu, na prawdę - po prostu przepaść!!! Nawet nie sądziłem, że da radę z niego tyle wyciągnąć, lakier w dotyku atłasowy, jak lustro, idealny, zadnych rysek czy śladów po polewaniu - na prawdę klasa!!!!!

MOKI, jesteś mistrzem w swoim fachu i teraz jasno mogę określić - wszyscy, którzy się jego czepiali, papa do norki Jest przekozak po prostu, samochód zmienił się nie do poznania..."

Dobra, dobra, takie tam marketingowe pitolenie :D
Wracając do tematu, zaciekawiłem się tą powłoką, mógłbyś trochę przybliżyć temat? Ten Normfest chroni lakier też przed drobnymi uszkodzeniami? Czyżby konkurencja dla Cquartza?

Bardzo możliwe że konkurencja :D
Nie wierzyłem w to ale to działa ...
Pierwsze auto na którym to zastosowałem był mój peugeot 607 :D
oczywiście trzeba nakładać na to wosk który daje do tego efekt mega połysku :D
Powłoka to Paint Guard a Wosk to Speed Gloss :D

www.PolerowanieAut.pl Tam znajdziesz mapkę ;)

zapraszam na FB MOKI GARAGE tam znajdziecie sporo fot lecz to jakieś 50% tego co robię nie zawsze klienci zgadzają się na fotki czego nie rozumiem ale nie to nie :P :D

Zapraszam !

Robota robi wrażenie a ja nie mogę wyjechać z powodu braku pierdołowatej części

3M, Brayt, Fagecla, Menzerna(Testuję) + Pasty wykańczające Normfest, APP i Woski Normfest, Brayt, AMWAY...

super efekty. z ciekawości ile za tę 156tkę wyszło? moja jest srebrna w sedanie ale mniej więcej w podobnym stanie :)

Kolejne 3 Projekty

Niestety nie zawsze Pogoda pozwala mi na zdjęcie pod chmurką ... :(
Nowe BMW F11 Serii 5 z 2011 roku (jak to powiedział Klient Po polerce "Auto Zyskało Salonowy Stan Lakieru" To Prawda!) :

https://picasaweb.google.com/106318288543041440045/BMW514Sierpnia2012#slideshow/5776896319146663634

Volvo V40 z 2001 Roku (Na Sprzedaż 1,9 Diesel Cena około 16 tys.zł) :

https://picasaweb.google.com/106318...014Sierpnia2012#slideshow/5776901033579537442

I Mały Rarytasik !! Na Sprzedaż Cena Wywoławcza 3ooo zł :

https://picasaweb.google.com/106318288543041440045/Moskwicz#slideshow/5776904322789697058

Amortyzatory
Powrót