Do ślubu

• Autor wątku Autor wątku velpol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
V

velpol

Guest
Wiem, że powinienem pisać ten post w hydeparku ale mam też świadomość, że nie każdy właściciel 159 tam zagląda dlatego robię to w tym dziale ;)
Otóż mam pytanko- czy znalazłby się ktoś, kto udostępniłby swoją bellę na mój ślub, który będzie 26 czerwca w Ostrołęce? Oczywiście nie za darmo ;)

Nie ma chętnych na zarobek i sprawienie niesamowitej przyjemności jechania do ślubu 159?
Nie chciałbym brać beemki ani żadnego psełdo roysa :(

Nie ma chętnych na zarobek i sprawienie niesamowitej przyjemności jechania do ślubu 159?
Nie chciałbym brać beemki ani żadnego psełdo roysa :(

chętnie bym pomógł gdyby nie 1600km odległości od ojczyzny :(
Życzę powodzenia w poszukiwaniach, myślę że znajdzie się pomocna dłoń.

Ja bym chętnie pojechał, ale Ostrołęka jest niestety za daleko.

Na pewno w miejscowości, z której pochodzisz albo z okolic znajdziesz ładną 159 na ulicy, parkingu itp. więc włóż jakąś kartkę z podanym nr telefonu i gorącą prośbą i jest duża szansa, że miły właściciel zgodzi się zadzwonić i ustalisz czy mu pasuje. Mój znajomy tak zrobił (wydrukował coś na wzór wizytówek) i już po kilku włożonych wizytówkach znalazł interesujący go samochód i właściciela, z którym się dogadał.

witam . bym z checia pomugl ale juz moja 159(biala)ma rezerwacje na czerwiec ,tylko tyle ze 5-go, a poza tym jak kolega powyzej tez mam troche ,bo jakies 1800 km doprzebycia;ale zycze powodzenia w szukaniu, noi na nowej drodze zycia;

Na pewno w miejscowości, z której pochodzisz albo z okolic znajdziesz ładną 159 na ulicy, parkingu itp. więc włóż jakąś kartkę z podanym nr telefonu i gorącą prośbą i jest duża szansa, że miły właściciel zgodzi się zadzwonić i ustalisz czy mu pasuje. Mój znajomy tak zrobił (wydrukował coś na wzór wizytówek) i już po kilku włożonych wizytówkach znalazł interesujący go samochód i właściciela, z którym się dogadał.

Dzięki panowie za zainteresowanie moją sprawą. - Zrobiłbym jak kolega Turtil mówi z tymże niestety z moich obserwacji wynika, że w Ostrołęce jeździ tylko jedna 159 i to kombi ;)
No cóż, trza dzwonić po beeme :(
swoją drogą mogłem się zająć tą sprawą nieco wcześniej, wtedy napno by się coś znalazło.
Pozdrowienia.

Witam. Czy sprawa jest nadal aktualna ? ;) Mam w ten dzień urodziny ale mogę je zrobić w niedziele... ;)

Witam. Czy sprawa jest nadal aktualna ? ;) Mam w ten dzień urodziny ale mogę je zrobić w niedziele... ;)

Kurde za późno wszedłem na forum. I co? przyjechałbyś do Ostrołęki???
Posłuchaj kolego - co prawda mam już autko zaklepane ale jeszcze nie zapłacone ;)
Mogę zawsze się wykręcić - podaj nr na PM

Mieszkam obok KRK i mógłbym Ci pomóc, ale nie wiem czy interesowało by Cie kombi :p

Zaproś na wesele, zafunduj hotel, poznaj z druhną panny młodej, to przyjedziemy. Niejedną 159.

Szukam właściciela Alfy 159 w sedanie z Mielca jak i okolic który użyczy swój wóz na Moje wesele w pażdzierniku. Proszę pisać na priv.

Użyczyć wozu? Nigdy!
Można użyczyć siebie i wozu, ale nigdy samego wozu ;)

A tak na serio, gdyby Mielec był bliżej to z miłą chęcią.

No Kolego - ale wiesz że o to Mi chodzi...;) Pozdrawiam i pytam dalej...

to będzie chyba jedyna 159 na ulicach Mielca. Popłoch gwarantowany:)

A ile dajecie z tę przyjemność to może się skuszę

Czarna AR 159 benzynka czerwone skóry koła 18 cali

z checia moge wypozyczyc alfunie czarna 159 sportwagon z jasnymi skorami na slub:)

Koledzy pytam jeszcze raz - jest Ktoś z Mielca i okolic na tym portalu co posiadałby Alfe 159?

Amortyzatory
Powrót