jestem "nową alficzką" w tym gronie,ale z racji teraz zwracania większej uwagi na 'moją' markę,zauważyłąm zacne grono w tych stronach,więc WITAM...
jestem "nową alficzką" w tym gronie,ale z racji teraz zwracania większej uwagi na 'moją' markę,zauważyłąm zacne grono w tych stronach,więc WITAM...
Witamy
A z ktorej czesci Ursynowa? Ja bywam czesto (Gotarda, Dembowskiego, Na uboczu)
Ciemna 166 WR...
a jA z Małej Łąki,a NaUboczu też bywam od czasu do czasu,ale jeszcze Ciebie nie dostrzegłam,więc do zobaczenia
ps. odrazu dodam z innej beczki,że pozdrawianie się na drodze Alfistów nie funkcjonuje.a szkoda...
Cześć - ja jestem z Kazury, więc prawie po sąsiedzkuJaki masz kolor 147-ki? Będę starał się bacznie wypatrywać i pozdrawiać, bo faktycznie pozdrowień jest mało - wszyscy się wstydzą i obawiają, że zrobią z siebie idiotów jak ktoś nie zrozumie o co chodzi
![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
ja tam macham i migam jak kogos zobacze![]()
ale fakt 80% nie macha:/ ( a z miganiem to sprawdzaja czy maja swiatla wlaczone)
mam nadzieje ze zobaczymy sie na Kazury. pozdrawiam
u mnie pod blokiem już są dwie 147,bo jedna właśnie kolegi w srebrnym wydaniu,a moja w czerwieni.ale widzialam jeszcze pare okazów w okolicy.
więc do zobaczenia & do pozdrowienia...
oczywiście jak ktoś jeszcze chce się ujawnić to śmiało!![]()
Ostatnio edytowane przez niedobroszek ; 31-08-2010 o 18:09
widziałam dzisiaj czarną Alfkę chyba 166 z 9'kami w rejestracji-przyznać się kto to?
to nie ja.. ja mam jedna 9![]()
dzisiaj znów na trasie Poleczki w stronę Ursyna nawet zrównałam się z pewną alfką bodajże 156,ale nic zero rekacji.poddaję sięteraz jA poczekam na pozdrowionka,może kiedyś się doczekam...
![]()