Wspólny wyjazd na zlot w Biłgoraju

kasztelan

Nowy
Auto
logiczne że alfa
Czasu coraz mniej więc można zacząć się organizować:)
Zapomniałem napisać w tytule - mowa oczywiście o nas Alfistach ze stolicy.
Na 99,9% nie będę miał wolnego ale pewnie uda mi się wyszarpać godzinkę więc od 15.00 powinienem być wolny. Możemy się umówić np. w Jankach i polecieć 7 do Grójca i dalej na Warkę bo IMO przejazd przez Piaseczno i tamtymi drogami w pt o tej godzinie to pomyłka.

Ostatnia edycja:
Mozna pojechać po prawej stronie wisły

Hmm na w sumie chciałbym jechać w jakiejś reprezentacji ze stolicy, przy czym planowałem wcześniej wyjechać aby ominąć wszelkie piątkowe korki na wyjazdowych z wawy (długi weekend sic!). Wziąłem już w sumie urlop na ten dzień. I planowałem jechać trasą na Radom-Zwoleń-Ożarów-Kraśnik-Biłgoraj-Susiec, lub alternatywnie DK79 Konstancin-Góra Kalwaria-Zwoleń i dalej jw,

No to jeśli wszystkim by pasowało popołudnie to jest już 4-5 aut. Mi to w zasadzie obojętne którędy polecimy. Niestety na pewno nie ominą nas korki na wylotówkach dlatego proponuję umówić się w Jankach koło McSzajsu co by od razu na trasę wyskoczyć:)

no ja proponuje godzina 16 w jankach i trase na radom zwolen itd. jakbysmy wyjechali o 16 to na 20 pewnie bysmy dotarli, wiem ze polowa powie, ze dojedzie w 2h, ale liczmy realnie :) jednak to jest piatek (dlugi weekend) i nie sadze zebysmy szybciej dojechali.

Kitty dobrze gada :) Myślę że może to nawet trwać dłużej :P

@Lipa587 - skąd ruszasz?? Wawa czy wiocha?

Co wy gadacie - do Radomia 100km, prędkość przelotowa 200km/h to raptem pół godziny drogi:D
Czyli co, umawiamy się o 16 koło Maka w Jankach?? Komu pasuje niech się podpisze, komu nie to niech też się dopisze:P

Co wy gadacie - do Radomia 100km, prędkość przelotowa 200km/h to raptem pół godziny drogi:D
Czyli co, umawiamy się o 16 koło Maka w Jankach?? Komu pasuje niech się podpisze, komu nie to niech też się dopisze:P

Grzybku chyba Cie troche fantazja ponosi :D

No ale z takich ustaleń to godzina 16:00 ustawieni jesteśmy w Jankach po Makiem.
Lista:
1. lipa587
2.
3.
Dopisywać się:D

---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 11:06 ----------

Kitty dobrze gada :) Myślę że może to nawet trwać dłużej :P

@Lipa587 - skąd ruszasz?? Wawa czy wiocha?

z wawy, z biura bede raczej jechal

Mak, Janki, 16.00
1. lipa587
2. Muchomór
3. MiŚ
4.75andrew155

też się dopisuję

Proponuję jechać zadupiami bo na głównych drogach będziemy stali w korkach

Ostatnia edycja:
Ok też będę choć przyznam, że pasowało by nieco wcześniej się umówić, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy mogą. Spojrzałem na google maps i wychodzi jakieś 330km, więc 4 godziny to mamy pewne :)
Grzybek ja w ten weekend okrutnie spłuczę się z kasy na siostrę dla mojej 33-ki więc będę jechał przepisowo jak aniołek;) bo na mandaty już nie starczy.
1. lipa587
2. Muchomór
3. MiŚ
4. 75andrew155
5. Scuderia

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Zepsułeś Scuderia liste :P
A jedziesz siostrzyczką czy 33??

1. kitty587
2. Muchomór
3. MiŚ
4. 75andrew155
5. Scuderia

Nie żartuj, mam w portfelu mandat ze szczęśliwego 13-ego kwietnia i nic, jeszcze tak ze 2 miesiące poczekam z płatnością:)
Z Janek na pewno polecimy 7-ką bo tu po drodze nigdzie nie ma korków, dopiero od Radomia możemy kombinować na boki albo ciut wcześniej bo od jakiegoś roku i wlot do Radomia jest zapchany.

Ja mam mandaty z 2007 roku i myślę że jeszcze poczekam :D

Amortyzatory
Powrót