Spoty czwartkowe KEN Center

• Autor wątku Autor wątku Jola
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No właśnie, a muszę przyznać, że zależy mi na jej podtrzymaniu;) a co pracy bez limitów, to z całą pewnością nie jesteś sam :) jaka branża, jeśli oczywiście można zapytać :)

No właśnie, a muszę przyznać, że zależy mi na jej podtrzymaniu;) a co pracy bez limitów, to z całą pewnością nie jesteś sam :) jaka branża, jeśli oczywiście można zapytać :)
Oczywiście żadna tajemnica :P służę w naszej kochanej polskiej armii :ridinghorse:

Armia Alfisti to poważna sprawa :) wszyscy wzajemnie sobie służymy, a co najpiękniejsze - z własnej nieprzymuszonej woli ;)

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:40 ----------

Oczywiście żadna tajemnica :P służę w naszej kochanej polskiej armii :ridinghorse:

Szczerze mówiąc, nie sądziłam, że w armii też jest nienormowany czas pracy :)

Rowniez chcialem podziekowac za wczorajsze spotkanko! Media ... w badaniach tez niestety pracuje sie zadaniowo co czesto, gesto oznacza prace po kilkanascie godzin :(. Trzeba sie wreszcie przebranzowic :)

:)LOL

...właśnie mi się przypomniało o co miałem spytać wszystkich wczoraj a cały tydzień czekał nie będę - ankietę NAT 2011 wypełniliście? link poniżej:

http://www.forum.alfaholicy.org/forum_ogolne_o_alfa_romeo/63115-narodowy_auto_test_2011_a.html

Marcin, świetnie, że Ci się przypomniało :) doskonały pomysł :) Laurka dla najpiękniejszej marki wystawiona!!!

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

będę i ja:) jedyna okazja żeby Julką QV pośmigać:)...taki żarcik oczywiście:)

Marcin, nie strasz kolegów, bo będą się bali u nas pojawić ;)) lol

Ojjj dawno mnie tutaj nie było XD Więc w czwartek sie widzimy to ekstra :D

Amortyzatory
Powrót