• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wschodnia część Wisły ! Spoty piątkowe Mińsk Maz. , Marki ,Otwock , Garwolin itd...

• Autor wątku Autor wątku Juro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Juro

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 TS 1.8 144KM
Proponuje zorganizować cykliczne spoty wschodnich powiatów ! Pierwszy spot proponuje na najbliższy

piątek 21 czerwca godzina 20:00 na parkingu pod Urzędem dzielnicy Międzylesie
ul. Żegańska

https://maps.google.pl/maps?daddr=5...02666,0.004823&mra=mift&mrsp=1&sz=18&t=m&z=18

Zabrać ze sobą znajomych alfaholików ! Jest sporo miejsca na parkingu więc można i poszaleć :) jak zbierze nas się kilka samochodów to można się później wybrać w małą wycieczkę po stolicy :)
Meldować się kto będzie i do zobaczenia !

no to jest nas dwóch ! :) Mińsk przyjedzie ? Otwock ? tam sporo jest Belli !

no ja postaram sie jeszcze kumpla z Garwolina ogarnąć żeby wpadł swoją 166 :) Kurde Panowie i Panie pokażmy reszcie alfaholikow że nas jest dużo i potrafimy sie zebrać! musi byc moc !!! Pisać kto chętny

Ja może wpadne, bo będe w międzylesiu, ale bądźcie troche wcześniej niż ostatnio.

haha trzeba popisać PW do chłopaków z Mazowsza , bo moze nie śledza tego wątku

Postaram się wpaść ponieważ mam bardzo blisko ale plan na piątek bardzo napięty więc bez gwarancji.

czy ktoś wie ? w Międzylesiu pada ? ;)

- - - Updated - - -

spocik trzeba niestety odwołać z racji lekkiej zmiany pogody ;)

ja narazie stopuje bo nie ma mnie na miejscu :) jak tylko wroce to pisze sie na najbliższy spot :)

Amortyzatory
Powrót