Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z całym szacunkiem, ale jest to totalne kłamstwo z Pana strony.
Poza tym proszę napisać kiedy była ta wizyta (było to w zeszłym roku), i dlaczego dopiero teraz jest napisany ten post.
Wietrzę tu podstęp nieuczciwej konkurencji usiłującej za wszelką cenę oczernić naszą firmę.
Pozdrawiam.
Co zabawne, na forum jest wcześniejszy wpis dotyczący Pana warsztatu o podobnej treści do mojej (że auto miało widocznie większy przebieg przy odbiorze niż przy oddaniu) i w rozmowie powiedział Pan coś o tym, że swoją alfą Pan nie ma okazji pojeździć, bo albo trzeba w niej coś zrobić, albo jeździ żona, albo są auta klientów - co zapamiętałem z uwagi na ten wpis właśnie. (mogłem nieco przekręcić bo to było dawno a nie mam zwyczaju nagrywać rozmówców)
Niby nie jest źle, rozumiem, że Pablo lub jego chłopakom nie chciało się poświęcać czasu na pierdoły w postaci "brzęczących" elementów. Nie mogłem tylko zrozumieć jednego - przebieg auta wzrósł w 3 dni o 200 km. Czytając to forum zapamiętałem jeden wpis na temat dodatkowych kilometrów i zwróciłem na to uwagę. Może to norma w warsztatach, ale mi się to nie podoba i z tego powodu na razie tam nie wrócę.
Chciałbym powiedzieć parę słów o T&T Twardowskim w Warszawie. Oddałem ostatnio swój samochód do zdiagnozowania paru bolączek i jestem, póki co, usatysfakcjonowany poziomem obsługi i zainteresowania. Zakres początkowych prac oczywiście deczko się poszerzyłale z drugiej strony lubię jak ktoś zwróci uwagę nie tylko na to o co się go poprosi. Co prawda mój portfel chciał mnie po tym wszystkim zlinczować ale w końcu zachciało mi się ASO
Jak na razie nie żałuję i polecam. Pzdr.
ASO TwardowskiGdzie polecacie jechać z autem przed zakupem? Najlepiej gdzieś od strony Praga/Gocław?