Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Potrzebuje pomocy.
Przebrnąłem przez te wszystkie tematy i trochę mam bałagan w głowie.
Reasumując, gdzie mogę zostawić AR159 celem regeneracji turbo + przeprowadzenie podstawowych akcji serwisowych w niskiej cenie? Warszawa, ew. gdzieś skąd wrócę ZTM.
Też jestem ciekawy opinii o AJS? Może ktoś coś powiedzieć? Warsztat nie powala wyglądem zewnętrznym. Mam rozrząd do zrobienia.
Z Pablo garage mailowałem, poprosiłem o zapisanie na najbliższy termin (wolny był za 1,5 miesiąca). Nie dostałem odpowiedzi zwrotnej, przypomniałem się tydzień później, również bez odpowiedzi. Słabo z komunikacją.
Sporo po kieszeni uderzyło? Pytam bo mnie to czeka. Jakiego prodecenta na zawiasy tam polecaja?Robiłem teraz kompletne zawieszenie w 166, podejście do klienta rewelacja, punktualność rewelacja, jakość rewelacja.
Polecam.
Sporo po kieszeni uderzyło? Pytam bo mnie to czeka. Jakiego prodecenta na zawiasy tam polecaja?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Czy na pradze północ jest warsztat który zamontuje tłumik ze stali kwasowej?
Spawanie, uchwyty, montaż.
Gdzie można przetrzepać przed zakupem dobrze samochód w Warszawie? Chciałem podjechać do Twardowskiego, ale niestety w grę wchodzi jedynie sobota, a to zawęża mocno pole manewru...