Mechanik!!Warszawa!!

• Autor wątku Autor wątku RAQ
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zna ktoś miejsce gdzie starannie i dokładnie wyregulowali by mi maskę na srubach? Jest troche krzywo spasowana. Zapewne jakiś lakiernik/blacharz poradzilby sobie z tym najlepiej?

Potrzebuje pomocy.
Przebrnąłem przez te wszystkie tematy i trochę mam bałagan w głowie.
Reasumując, gdzie mogę zostawić AR159 celem regeneracji turbo + przeprowadzenie podstawowych akcji serwisowych w niskiej cenie? Warszawa, ew. gdzieś skąd wrócę ZTM.

Kojarzy ktoś taki zakład w Warszawa na ulicy Bema (jest to droga jak się jedzie na dw. Zachodni żeby dojechać od strony Tunelowej)?Jest taki duże logo AR, mam tam dosyć blisko, serwisował tam ktoś auto?

Potrzebuje pomocy.
Przebrnąłem przez te wszystkie tematy i trochę mam bałagan w głowie.
Reasumując, gdzie mogę zostawić AR159 celem regeneracji turbo + przeprowadzenie podstawowych akcji serwisowych w niskiej cenie? Warszawa, ew. gdzieś skąd wrócę ZTM.

Możesz zostawić w Kobra Mechanik na ul Sławińskiej 15 na woli. Oni mają sporo dobrych opinii na dobrym mechaniku. Mi regenerowali turbo 1,5 miesiaca temu. Koszt regeneracji to 1100zł plus 400zł robocizna.
Nie wiem czy w warszawie znajdziesz taniej.

tutaj masz link do fejsa bo strony www nie mają
https://www.facebook.com/pages/Kobr...150862761672763?sk=timeline&ref=page_internal

Też jestem ciekawy opinii o AJS? Może ktoś coś powiedzieć? Warsztat nie powala wyglądem zewnętrznym. Mam rozrząd do zrobienia.
Z Pablo garage mailowałem, poprosiłem o zapisanie na najbliższy termin (wolny był za 1,5 miesiąca). Nie dostałem odpowiedzi zwrotnej, przypomniałem się tydzień później, również bez odpowiedzi. Słabo z komunikacją.

Nikt nic nie wie?

Sprawdzałem, a później robiłem zawieszenie. Dość konkretne sprawdzenie w mojej obecności, pokazane dokładnie paluchami co i jak. Później wymiana 4 wahaczy i poprawka małych dupereli wiszących pod autem - osłon termicznych itp. Wszystko ok, cena również.
Robią głównie włoskie auta, byłem kilka razy, ruch po autach widziałem. Na plus wolne terminy i punktualność (ale nie było większych problemów przy wymianie).
Od siebie polecam.

Robiłem teraz kompletne zawieszenie w 166, podejście do klienta rewelacja, punktualność rewelacja, jakość rewelacja.
Polecam.

Robiłem teraz kompletne zawieszenie w 166, podejście do klienta rewelacja, punktualność rewelacja, jakość rewelacja.
Polecam.
Sporo po kieszeni uderzyło? Pytam bo mnie to czeka. Jakiego prodecenta na zawiasy tam polecaja?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Witam, szukam sprawdzonego warsztatu w Warszawie gdzie mi zrobią porządek z klapami wirowymi ( czytaj usuną )
Z góry dzięki za pomoc.

Jakiś godny polecenia i tani tłumikarz w Warszawie lub okolicach? Polecicie kogoś? Dzieki za info.

Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka

Koledzy nikt na prawdę nie orientuje gdzie w Mazowieckim będę mógł usunąć mechanicznie i elektronicznie klapy wirowe w 2,4 ?
Zależy mi na czasie bo już nie działa prowadnica a nie chciałbym żeby jakaś się urwała, przy okazji pewnie jeszcze bym chętnie zaślepił EGR.
Z góry dzięki za pomoc.

Jeszcze nie, zaraz poszukam namiarów na niego i jutro zadzwonię, dzięki za pomoc.

Czy na pradze północ jest warsztat który zamontuje tłumik ze stali kwasowej?
Spawanie, uchwyty, montaż.

- - - Updated - - -

Sporo po kieszeni uderzyło? Pytam bo mnie to czeka. Jakiego prodecenta na zawiasy tam polecaja?

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Za robociznę z wymianą filtrów i czujników parkowania to 700zł.

Gdzie można przetrzepać przed zakupem dobrze samochód w Warszawie? Chciałem podjechać do Twardowskiego, ale niestety w grę wchodzi jedynie sobota, a to zawęża mocno pole manewru...

Witam serdecznie, przepraszam że to pierwszy mój podst i od razu w tym dziale
Czy zna ktoś zaufanego mechanika w okolicach Legionowa?

Gdzie można przetrzepać przed zakupem dobrze samochód w Warszawie? Chciałem podjechać do Twardowskiego, ale niestety w grę wchodzi jedynie sobota, a to zawęża mocno pole manewru...

Zdaje się, że Dukiewicz i Carserwis są otwarte w weekendy...

Amortyzatory
Powrót