Poszukuje kogoś z Radomia

majster_85

Nowy
Auto
GT KLEKOT POWER
Witam. Mieszka ktoś z Was w Radomiu niedaleko lotniska lub ma tam kogoś znajomego? Najbardziej interesuje mnie ulica skaryszewska. Wybieram się w ostatni weekend sierpnia na airshow i poszukuję miejsca żeby zostawić auto. 2 lata temu znajomemu poobijali samochód na jednym z wyznaczonych parkingów więc wolałbym się jakoś zabezpieczyć. Poza tym na tych parkingach ludzie stają jak chcą i np 4 lata temu po imprezie ktoś zablokował mi wyjazd więc stałem i czekałem 2 godziny aż ktoś wróci po auto i będę mógł wyjechać. Oczywiście wiem, że nie ma nic za darmo - mogę zapłacić za miejsce parkingowe gotówką lub jak kto woli przelewem (browar czy coś mocniejszego do wyboru)
62.jpg

Pogadaj z tą babą

63.jpg

Zaklepie Ci miejscówkę za zgrzewkę napojów :lol:

a to ktoś z Twojej rodziny, że mi proponujesz ?? a tak serio to prosiłbym o poważne podejście do tematu... chytra baba ma już wszystkie miejsca pozajmowane :(

majster_85 dobrze wiedzieć że ktoś jeszcze jedzie na Airshow :) Ja będę raczej w niedzielę.
Powiem Ci tak, wychowałem się na tym lotnisku, kilka razy za małolata ŻW odwiozło mnie do domu ;) więc mimo iż nie wiem skąd będziesz jechał stanowczo radzę Ci podjechać od stronyZwolenia (Gózd). Objechać Radom jak tylko się da, ja tak robię co 2 lata. Wszyscy jadą od strony miasta a tam masz same łąki przerobione na duże parkingi i zero kolejek do wejścia.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk by redek83

kolo lotniska masz ulice Lotnicza ja tam pracuje przed praca jest miejsce na 4 samochody bez problemu mozesz tam postawic fure i masz okolo pol km do wejscia, sam bede tam prawdopodobnie stawial moja Alfe

Bla bla bla, od 6 lat (co 2lata) dojazd w okolice lotniska jest zamknięty w czasie airshow. O lotniczej możesz zapomnieć chyba że masz ją na dowodzie jako miejsce zamieszkania. Co skrzyżowanie stoi drogówka i wszyscy są spychani na parkingi.

no ja musze tam dojechac zreszta ludzie na lotniczej wynajmuja parkingi na swoich posesjach to co psy nie wpuszcza ;?

Berlin to robimy parking i kasujemy :D będzie na waszke

A znasz jakies konkretne fajne miejsce, cos co mozna by do gps wpisac ??
majster_85 dobrze wiedzieć że ktoś jeszcze jedzie na Airshow :) Ja będę raczej w niedzielę.
Powiem Ci tak, wychowałem się na tym lotnisku, kilka razy za małolata ŻW odwiozło mnie do domu ;) więc mimo iż nie wiem skąd będziesz jechał stanowczo radzę Ci podjechać od stronyZwolenia (Gózd). Objechać Radom jak tylko się da, ja tak robię co 2 lata. Wszyscy jadą od strony miasta a tam masz same łąki przerobione na duże parkingi i zero kolejek do wejścia.

Tak jak mówiłem wcześniej, róbcie podejście od strony miejscowości Gózd. Będą kierunkowskazy, nie da się przegapić. Sorry za jakoś zdjęć ale jestem w pracy. I nie wiem czy w tym roku też będą kolejki ale ja kupuje bilety wcześniej. A i w sobote ma padać :/ wiec ja jade dop w niedziele.

126.jpg
127.jpg

Sent from my iPhone 4S

Amortyzatory
Powrót