Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mi przy jeździe sprawiającej frajdę tbi paliło średnio 14 litrów. 1.4 170 przy podobnej jeździe 12. A frajda zdecydowanie gorsza bo 1.4 przy tbi zwyczajnie nie jedzie. Czyli 2 litry różnicy.
No pewnie. Dwa litry więcej. Przy czym tjet jechał ciśnięty, a TBi muskany... Z górki... To wtedy może i wyjdzie te dwa litry więcej.
Po co ktoś wozi skodę w ciężarówce?jeżdżę raz spokojniej, za octavia w dieslu na prawym pasie, a czasem dynamiczniej.
Oj lepiej utrzymanej Julki nie widziałem... Ręczę za to auto własną głową.... Takich egzemplarzy wszystkim życzę.Kupiona ..., od Dareek, jest tak wychuchana i wypieszczona, że aż szkoda jeździć, to praktycznie nowe auto..., dzięki Dareek, dla mojej żony to spełnienie marzeń.
To normalne w tym modelu? Znalazłem jeszcze tą autoscout24[/url]. nl/aanbod/alfa-romeo-giulietta-1-4-t-distinctive-benzine-grijs-d129a598-2c35-6b71-e053-e250040a9199?cldtidx=2&fbclid=IwAR1l-MdLB0xyuHxvJteWbiZFJGVtRAi9gJxqdU1mrW9wEaBumTR1gp2ADqo (spacja przed nl) Ale 120km, co ma też swoje zalety w postaci braku MA...Trochę tam rdzawe jest pod maską tak z wyglądu jest spoko 220tyś jak jest prawdziwy to nie jest duży przebieg.
Oglądał może ktoś QV ze Skawiny która obecnie stoi na OLX? Cena 29900. Właściciel twierdzi że bezwypadkowa.
VIN ZAR94000007014631
Oglądał może ktoś QV ze Skawiny która obecnie stoi na OLX? Cena 29900. Właściciel twierdzi że bezwypadkowa.
VIN ZAR94000007014631
Ostatni wpis w ASO jest na 35718km, a czy trafiła do nas ze Szwajcarii w 100% bez wad to mam spore wątpliwości.