Mysle, ze kolega wyzej w niewybredny sposob zasugerowal Ci, ze odpowiedzi na wszystkie swoje pytania znajdziesz m.in w tym watku. Klikasz "przeszukaj watek" i otrzymujesz kopalnie wiedzy. Mysle, ze to powinno byc Twoje pierwsze przemyslenie po "wstepnym przegladnieciu forum" jak napisales ;-)
Mógłby ktoś sprawdzić historię w ASO dla VIN ZAR94000007179522 ?
KoŁoS, nie przejmuj się śmiesznymi pieniaczami co zawyżają cenę auta które nie miało "nic" robione ale jednak po czasie, z twoimi dowodami, przypominają sobie, że coś tu malowali, tam coś wymieniali.
Jeśli chcecie być fair to albo wiecie co mówicie gdy twierdzicie, że nic nie było robione albo coś było.
To że wy, w trakcie sprzedaży, uważacie że to nieznacząca szkoda nie oznacza, że nie było już coś robione. Niech przyszły użytkownik ocenia to.
To mam takie pytanie: jak często pierdziałem w fotel, bo mam problemy gastryczne, to też powinienem o tym napisać?
Bo przecież nie wiadomo kto do czego przywiązuje wagę. Ja np. wolałbym jeździć samochodem z malowanym zderzakiem niż przepierdzianym i śmierdzącym papierosami. A inni odwrotnie. Potem taki potencjalny kupujący przyjeżdża po bezwypadkowy ideał, a tu w środku brud i smród.
To o czym jeszcze należy pisać w ogłoszeniu?
Możesz nie wszczynać ponownie tej idiotycznej dyskusji ? Każdy ma swoje zdanie i swoje poglądy, już to przerabialiśmy.
Ja tylko pytam co należy umieścić jeszcze w ogłoszeniu, żeby kupujący był zadowolony.
To wyście się uwzięli, że każda szkoda na pewno była szkodą całkowitą i dyskwalifikuje samochód.
A co drugi wymienia moduł MA w garażu i potem się dziwi, gdy nie działa i koledzy się śmieją, że kupił alfę, która bez przerwy trafia na lawetę.
Sprawdzanie przebiegów i historii serwisowych ASO "24h/7 dni" m.in. Alfa, Fiat, Lancia
Rozumiem jednak właśnie zadałem pytanie, czy są jakieś konkretne tematy, bo nie mogłem ich znaleźć, a miałem mało czasu.
W każdym razie poczytałem już trochę i zdecydowałem się szukać Giulietty z większym przebiegiem i tct.
Oglądał ktoś może albo widzicie coś podejrzanego : otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-automat-nawigacja-ID6Db5ou.html ?
Mam okazje tam podjechać jutro ale sporo km. Na dodatek nie zdążyłem jeszcze przeglądnąć wszystkiego na forum stąd pytanie na co warto jeszcze zwrócić uwagę podczas oględzin? Silnik na zimno, śruby, lakier, wymiany oleju.
Mógłbym jeszcze prosić o sprawdzenie vin: ZAR94000007117066