Ktoś zna auto? Część zdjęć jakby ze zlotów, może to forumowicz sprzedaje? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-1-4ma-sportiva-full-pl-ID6EIzjT.html
Ktoś zna auto? Część zdjęć jakby ze zlotów, może to forumowicz sprzedaje? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-1-4ma-sportiva-full-pl-ID6EIzjT.html
55000 zł.... Ja za swoją, co prawda bez podniesionej mocy i regulacji foteli, ale dałem dużo mniej. Co to się dzieje z cenami.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
No ogólnie cena bardzo wysoka. W prawdzie sporo przeróbek ale 55tyś to naprawdę sporo.
Niski przebieg , full wersja i polift jeszcze dodatki takze cena jak najbardziej spoko
Wiem że rynek się mocno zmienił, ale 55tyś to nie kosztuje najdroższe dostępne QV w manualu także cena nie jest jak najbardziej spoko, tylko jest wysoka. Jak sobie przypomnę ile zapłaciłem za swoją Julkę ponad 2 lata temu to brzmi to jak żart (tak wiem, rynek się zmienił przez ten czas, po 2 latach jeżdżenia wartość pojazdu na AC zwiększyła się o ponad 7tyś)
Ostatnio edytowane przez ml3ka ; 13-06-2022 o 19:16
Cześć, czy ktoś kojarzy może to auto? otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-alfa-romeo-giulietta-12572-na-gwarancji-f-vat-niski-przebieg-ID6D7ufV.html.
Chciałem zacząć przygodę z Alfami jednocześnie mając coś świeżego, natomiast to auto już trochę stoi i zastanawia mnie dlaczego - czy ktoś może mi powiedzieć czy jest to coś wartego zakupu?
Cześć!
Dalej się rozglądam i rozszerzyłem poszukiwania, czy ktoś z Was zna może tą Julkę?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-krajowy-bezwypadkowy-ceramika-ID6ELBLc.html
Panowie spytam tu i tu może ktoś mi doradziczy Alfa romeo giulietta 1.4t 170km końcówka 2011r w automacie z przebiegiem 130tys km chodzi mi o to,że do tej pory jezdziłem autami ze skrzynią manualną.W bmw np skrzynia 6stopnia ZF np bmw e90 zmienia biegi ok a jak jest z TCT w alfie? czytam w google itp i piszą ludziska,że lubi szarpnać z drugiego na trzeci bieg,że trzeba softa nowego wgrywać lub też pisza,że w mieście podczas jazdy jak człowiek jedzie te 40km/h to alfa już 6 bieg wrzuca gdzie na manualnej pewnie 3 lub 4 by człowiek jechał
Pytanie mam o tyle pilne ponieważ mam do kupienia za około 42tys pewną alfę bezwypadkową to raz i drugie auto po które mam jechać na drugi koniec Polski opel astra J gtc 2012r 1.6t 180KM benzyna cena ta sama.Jako,że szukałem alfy i się trafiały powypadkowe a teraz trafiła się ok ale w automacie to nie wiem czy jazda automatem nie będzie denerwująca jeżeli wcześniej tylko manualem jeździłem? dodam alfa ma przy kierownicy również lopatki zmiany biegów