Witam, czy wszystkie polifty miały podłokietnik?
Cześć wszystkim, zaczynam szukać GIULIETTY czy z budżetem w okolicach 40tysięcy znajdzie się coś wartego uwagi czy lepiej dołożyć? Szukam czegoś w benzynie, z ewentualną możliwością bezproblemowego zagazowania czy w takim wypadku w grę wchodzi tylko wersja 1.4 120KM? Na co zwrócić szczególną uwagę podczas oględzin?
do zagazowania wszystkie odmiany silnika 1.4 bez problemowo ( sam mam 1.4 170 km z LPG od 5 lat ) lub 1.75 ale tu byłby dotrysk benzyny w czasie jazdy lub bez dotrysku ale droższa instalacja .
była - Alfa Romeo 147 1.6 105 KM FL Distinctive + BOSE
A gazował ktoś Giuliettę QV? Wszystkie posty w kontekście LPG w TBi tyczą się 159.
Jest tu właściciel tej ślicznotki, ktoś może pomóc zweryfikować przebieg z zagranicy i ewentualne szkody?
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6G64vj.html
Z bólem serca staje przed decyzją co sprzedać. Czy moją biała Giuliette Distinctive 120 KM zarejestrowaną po raz pierwszy w styczniu 2014, czy też koreańca z 2020r. Nie chce utrzymywac 3 samochodów, stąd ta informacja, bo przybył nowy kolejny, oby równie niezawodny jak tamte. Hyundai jest dużo młodszy i wiekszy, ale nie daje nawet cienia tej rozkoszy z jazdy co Julka. Sam nie mogę zdecydowac. Jak pomożecie wybrać , to ew. ogłoszenie o sprzedaży Julki zamieszczę na tym forum. Acha - oba maja niewielkie przebiegi - hyundai 41 tys km a Julka 72 tys. km. Oba samochody użytkuje od nowości, serwisuję w autoryzowanym serwisie co 10-15 tys km. i żaden mnie jeszcze nigdy nie zawiódł. Co wybrać?
Cześć,
przymierzam się do zakupu AR Giulietta. Silnik, który mnie interesuje najbardziej to benzyna 1.4 170km z modułem MA. No i moje pytanie to jak to w praktyce wygląda? Czy ten MA rzeczywiście psuje się tak jak wszyscy mówią? Jak ogólnie wygląda sprawowanie Alfy Giulietty z tym motorem? Co osoba to inna opinia i najczęściej skrajna, albo tragedia i ciągły warsztat albo super auto i godne polecenia. Wiem, że jak dbasz tak masz więc prosiłbym też o info co najlepiej zrobić po zakupie takiej alfy, oleje, filtry?
Dodatkowo prośba o opinię czy oferty do 30tys zł są warte uwagi na serwisach sprzedażowych. Mowa o początkach produkcji.
Z góry dziękuję za każde info
Witam kolego.
czy nadal poszukujesz Alfy czy juz udalo sie szczesliwie cos znalesc?
Pozdrawiam