Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Znalazłem 3 faktury poprzedniego właściciela Julki i za każdą naprawę wiązki w latach 2014-2015 ASO w Warszawie kasowało po około 350zł. Jakość wykonania naprawy tragiczna. Zatem 100zł to wg mnie świetna cena.
Czy lewe i prawe światło cofania zasilane jest z osobnego kabelka?
Dzisiaj wyskoczył mi błąd lewej żarówki, wyjąłem, sprawdziłem - sprawna. Założyłem nową żarówkę (sprawdzoną), nadal nie działa.
Czyżby kolejny przerwany kabelek? Prawa świeci normalnie.
Witam. Odkopię trochę temat - brak trzeciego światła stop! wszystko pozostałe działa bez zarzutów czy w wiązce L lub P jest osobny przewód do tego stopu?
Przyczyną nie musi być wiązka, u mnie padła właśnie 3 lampa stopu. Odkręć lotke na dachu i sprawdź czy prąd do wiązki dochodzi, jeśli tak to masz walniętą lampe.
U mnie było tak, że jeden z dwóch kabli wchodzących do wtyczki poluzował się i nie stykał. Skleiłem ten kabel superglue żeby siedział na sztywno we wtyczce i działa do tej pory.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.