[Giulietta] Zamiana radia

Będzie potrzebne osiowanie na nowe radio, bo część opcji która obecnie jest między zegarami będzie się pojawiać na wyświetlaczu radia, sprawdzałeś czy są te same kostki podłączeniowe? bo coś mi świta że są inne.
Niestety kostki są inne [emoji19]

Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka

Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mnie poratuje schematem do tego radyjka [emoji854]

Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka

A mi do głowy wpadł pomysł:
mam radio w.przedlifcie bez navi, ale chce miec kamere cofania z ekranem, wiec wymyslilem, zeby wsadzic wyswietlacz z wersji od navi i ten wyswietlacz podłączyc do kamerki przewodem...chce efektu: wbijam wsteczny i wysuwansie ekran (ten od navi) i pokazujenwidok z kamerki...co o tym myslicie ? Wykonalne ?

Witam! Zastanawiam się nad zakupem Julki, jednak w moim budżecie są jedynie egzemplarze sprzed liftu, bez ekranu multimediów. Jest to dla mnie ogromny minus, brak możliwości połączenia telefonu przez bluetooth z samochodem. Ale widzę właśnie że jest możliwość zamiany radia na właśnie nowszy model, tylko sam nie chcę się za to zabierać. I tutaj rodzi się pytanie czy na Dolnym Śląsku jest jakaś sprawdzona firma, która mogłaby zrobić taką wymianę radia i jeśli tak to jaki jest koszt takiej modyfikacji. Z góry dziękuję za odpowiedź

Kup od chinola androida 1 din z ekranem 9 10 cali i masz wszystko co trzeba

Do posiadaczy wersji poliftowych - jeśli chcecie zachować wszystkie funkcjonalności obsługi z kierownicy itd, a nie chcecie pakować chińskich radyjek, to mogę z pełną odpowiedzialnością polecić zestaw: https://www.alpine.com.pl/p/Products/SingleView/kit-7ar-940 do tego kompatybilne radio (trafia się sporo używek w dobrej cenie) i macie kompletny zestaw "bezkombinacyjny".
Działa wszystko to co w podstawie + Android Auto + opcjonalna kamera cofania (można podłączyć dowolną pod warunkiem zakupu przejściówki lub ori z Alpine ale cena z kosmosu). Parę dni temu skończyłem montaż, jestem na prawdę zadowolony a efektu. Teraz jeszcze rozbudowa audio ale to już inny temat :)

Witam! Zastanawiam się nad zakupem Julki, jednak w moim budżecie są jedynie egzemplarze sprzed liftu, bez ekranu multimediów. Jest to dla mnie ogromny minus, brak możliwości połączenia telefonu przez bluetooth z samochodem. Ale widzę właśnie że jest możliwość zamiany radia na właśnie nowszy model, tylko sam nie chcę się za to zabierać. I tutaj rodzi się pytanie czy na Dolnym Śląsku jest jakaś sprawdzona firma, która mogłaby zrobić taką wymianę radia i jeśli tak to jaki jest koszt takiej modyfikacji. Z góry dziękuję za odpowiedź

A ja chętnie przekażę auto do wymiany radia w Warszawie.

Amortyzatory
Powrót