Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mnie poratuje schematem do tego radyjka [emoji854]
Wysłane z mojego motorola edge 20 pro przy użyciu Tapatalka
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
A mi do głowy wpadł pomysł:
mam radio w.przedlifcie bez navi, ale chce miec kamere cofania z ekranem, wiec wymyslilem, zeby wsadzic wyswietlacz z wersji od navi i ten wyswietlacz podłączyc do kamerki przewodem...chce efektu: wbijam wsteczny i wysuwansie ekran (ten od navi) i pokazujenwidok z kamerki...co o tym myslicie ? Wykonalne ?
Witam! Zastanawiam się nad zakupem Julki, jednak w moim budżecie są jedynie egzemplarze sprzed liftu, bez ekranu multimediów. Jest to dla mnie ogromny minus, brak możliwości połączenia telefonu przez bluetooth z samochodem. Ale widzę właśnie że jest możliwość zamiany radia na właśnie nowszy model, tylko sam nie chcę się za to zabierać. I tutaj rodzi się pytanie czy na Dolnym Śląsku jest jakaś sprawdzona firma, która mogłaby zrobić taką wymianę radia i jeśli tak to jaki jest koszt takiej modyfikacji. Z góry dziękuję za odpowiedź
Kup od chinola androida 1 din z ekranem 9 10 cali i masz wszystko co trzeba
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Do posiadaczy wersji poliftowych - jeśli chcecie zachować wszystkie funkcjonalności obsługi z kierownicy itd, a nie chcecie pakować chińskich radyjek, to mogę z pełną odpowiedzialnością polecić zestaw: https://www.alpine.com.pl/p/Products...ew/kit-7ar-940 do tego kompatybilne radio (trafia się sporo używek w dobrej cenie) i macie kompletny zestaw "bezkombinacyjny".
Działa wszystko to co w podstawie + Android Auto + opcjonalna kamera cofania (można podłączyć dowolną pod warunkiem zakupu przejściówki lub ori z Alpine ale cena z kosmosu). Parę dni temu skończyłem montaż, jestem na prawdę zadowolony a efektu. Teraz jeszcze rozbudowa audio ale to już inny temat