Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
ale nad czym się tu zastanawiać- nie działąją Ci czy nie sprawdzałeś jeszcze tego ? Raczej chyba wszystkie miały w standardzie podgrzewane, jak wpiszesz w eper vin to wyskoczy Ci cała lista fabrycznego wyposażeniaByłem przekonany że mam podgrzewane lusterka zewnętrzne. Dzisiaj się zastanawiam jak to sprawdzić, może gdzieś coś jest napisane na ten temat.
Witam,
Panowie mam pytanko, czy jeśli oba lustra nie grzeją to zawsze muszą być wkłady do wymiany ? Czy może jest jakiś bezpiecznik od tego, który warto sprawdzić ?
Witam,
Panowie mam pytanko, czy jeśli oba lustra nie grzeją to zawsze muszą być wkłady do wymiany ? Czy może jest jakiś bezpiecznik od tego, który warto sprawdzić ?
Hej
Szyba tylna normalnie grzeje, kablami/wtyczkami poruszałem nic się nie zmieniło.
Zakupiłem już 1 wkład ( wymienię zobaczę, na razie tylko pogoda nie sprzyja )