Hej
Zczytałem ostatnio wszystkie możliwe moduły pod kontem błędów i o dziwo kilka się pojawiło. Na domiar złego nie cholery nie wiem gdzie zaglądać aby być może jakąś drobnostkę poprawić bo na oko wszystko działa poprawnie (no może poza anteną).
Chciałbym może coś sam skontrolować zanim zerżną ze mnie kilka stówek w ASO.
Oto lista:
1) BCM - B1067-67 VDSM moduł włącznika Dynamic C CAN Nieprawidłowy sygnał po zmianie stanu [zapisany] (a działa
2) BCM - B1047-13 LIN - Obwód otwarty [zapisany] (czyli że co?
3) ECM - P1320-55 Brak ustawień końca linii (EOL) UniAir - nie skonfigurowany [Aktywny] - a dopiero co naprawiali moduł w serwisie i niby wszystko OK
4) RMN - B1001-19 Uszkodzenie połączenia przedniego prawego głośnika - zwarcie [zapisany] (podobny dotyczy tylnego prawego i lewego a działają OK)
5) RMN - B1007-11 Uszkodzenie zasilalnia anteny AM/FM 2 obwód zwarty do masy [Aktywny] (faktycznie coś gorzej odbiera ostatnio)
6) ostatniego nie spisałem z numeru ale dotyczy xenonów - utrudniony kontakt z czujnikami poziomowania przód i tył [aktywny] (zapewne coś z wiązką)
te zapisane to myślę że były ale już są ogarnięte ale być może podsuną podpowiedź gdzie ewentualnie zaszperać w poszukiwaniu nie do koca udanej poprzedniej naprawy czy coś takiego. Będę wdzięczy za wszelkie wskazówki.