GoNiuS
Nowy
Mi czasem nie działa klima albo bardzo slabo chlodzi, jest nabita i sprawdzana brak błędów, spece od klim powiedzieli ze zawór w sprężarce jest uszkodzony.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

U mnie klima przestałą działać właściwie kompletnie. Póki co mój mechanik na urlopie więc czekam Na szczęście nie ma już upałów.
Podłączałem kompa i wyskakują mi dwa błędy, jak skasuję to pojawiają się po jakimś czasie znowu.
Również tak jak u kolegi powyżej - B1906
Szkoda, że nie typowaPanowie, ja też jestem ciekaw. Czyży to jakaś typowa przypadłość w Giuliettach?
Szkoda, że nie typowaBo może ktoś by w końcu wpadł wtedy ci to jest
![]()
Pollution Sensor B1906 error, znalazłem takie coś jeszcze odnośnie tego błędu.
Czujnik jakości powietrza zlokalizowany gdzieś w podszybiu ,uszkodzenie bądź korozja połączeń.
Pollution Sensor B1906 error, znalazłem takie coś jeszcze odnośnie tego błędu.
Czujnik jakości powietrza zlokalizowany gdzieś w podszybiu ,uszkodzenie bądź korozja połączeń.
Aplikacja jest na smartfona. Jeśłi masz androida, wchodzisz do sklepu Play i tam wyszukujesz.Przepraszam, że nie na temat: tę aplikację AlfaOBD to gdzie można dostać?
O super! a jakaś instrukcja tam jest? Czy potrzeba rozumiem kabel do połączenia z autem?
A jak u Was z diagnozą problemu?