Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mnie ostatnio ładowali na 450g czynnika + 4g oleju.
Panowie, klimatyzacji się nie dobija tylko usuwa nieszczelności. Z układu nie ma prawa w ciągu 12 miesięcy zniknąć więcej jak 5% czynnika. Każdy ubytek, choćby najmniejszy winien zapalić nam żółtą lampkę, że coś się dzieje.
Robiłem przegląd klimy w swojej Julce w ubiegłym roku - wbite 460g. W tym odciągnięte zaledwie 395g. Pojeździłem chwilę z kontrastem w układzie, po czym przy sprawdzeniu okazało się, że skraplacz jest nieszczelny. Wymieniłem jakiś miesiąc wstecz - wszystko na ten moment hula![]()
Tak jak kolega napisał u mnie chłodnica poleciała po 2 latach przy przebiegu 20 tys diagnoza uszkodzenia od drobnych kamyków.
Aby zapobiec powtórce zamontowałem do zderzaka od wewnątrz siatkę z drobnymi oczkami ze stali nierdzewnej .