Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Predkość nie ma nic do rzeczy-po prostu przypadek. Reflektora nie rozbierzesz nie uszkadzając wiec naprawa odpada. Jak już pisał kolega przyczyny mogą być dwie . Kupisz używke za ok 500zł tylko musisz zdiagnozować która strona padła, jeśli prawa to szukaj najlepiej lampy z nie zdemontowanym sterownikiem DRLRzeczywiście po rozruchu lampy jakiś czas świeca po czym gasną. Trzeba obserwować ta uszkodzona będzie mrugała. Stało się to kiedy przez kilka godzin jechałem z b. dużą prędkością po autostradzie. Nie ma zamiaru wydawać pieniędzy na nową lampę. Ile ona kosztuje. Z montażem jej też się trzeba trochę bawić.
Wyciągałeś reflektory w julce bez ruszania zderzaka? Napisz coś więcej. Zderzak jest wsunięty od przodu pomiędzy mocowania w reflektorze więc wydaje się że może blokować, chyba ze jest jakiś myk?Nie trzeba zderzaka zdejmować tylko nadkole
Wiem że temat stary, ale może rozewo udało Ci się rozwiązać problem bo u mnie jest identycznie.