Ja przednie czujniki dołożyłem w ASO "wg własnego przepisu" - kupiłem: 1. zespół klawiszy (S&S/czujnik) bo w przeciwnym razie musiałbym zainstalować gdzieś "ciało obce" czego nie lubimy. Wiem że był jakiś problem żeby kontrolka na klawiszu świeciła się po włączeniu zestawu bo oryginalnie sygnał szedł do niej z body komputera ale dało się ten problem wyeliminować. Oczywiście chodzi o wersję poliftową, bo we wcześniejszej nie było klawisza przedniego czujnika parkowania i wtedy trzeba byłoby wykorzystać jakiś niewykorzystywany klawisz lub dołożyć "ciało obce". 2. kratki od zderzaka z otworami na czujnik (156105342 i 156105341) 3. zestaw czujników Valeo - centralka znajduje się pod deską po prawej stronie od kierownicy. Na początku Pan wkleił te czujniki w stare kratki ale nie wyglądało to według mnie wystarczająco estetycznie więc dokupiłem nowe kratki i je własnoręcznie wymieniłem. Otwory w kratkach pasują idealnie na czujniki Valeo (na wcisk od zewnątrz do wewnątrz - czyli trzeba wcisnąć przed podłączeniem kabla). Uwaga - oryginalne kratki są na zatrzaskach i dodatkowo wgrzane w zderzak więc trzeba je wyciąć. Nowe wchodzą w zatrzaski. Jak już wyżej było nie chciałem żadnych obcych ekraników więc mam tylko sygnał no i póki co nie chciałem wiercić dziur w zderzaku (malowanie) bo parkuje czołowo do ściany więc wystarczają mi tylko 2 "centralne" czujniki. Jakby dołożyć boczne na zderzakach jest prawie jak w oryginale, nie ma jednak danych na wyświetlaczu.