Błagam i z całym szacunkiem, i bez urazy odpowiadam - nie pisz więcej takich bzdur!
Znam tą drogę, jeździłem tam swoją starą 156ką, która miała 13 lat i jechała jak po szynach, na codzień jeżdżę Focusem (Julka jest żony). Zrobiłem kilka tysięcy Octavią i te auta nie ściągają, tylko Julka ściągała !
- - - Updated - - -
ASO oddało samochód; jeździłem, wydaje mi się, że nie ściąga. Dam pojeździć kilka tygodni żonie i sprawdzę znowu. Auto prowadzi się całkiem inaczej, całkiem inaczej czuć ją w rękach.
Dostała w palnik dzisiaj i latałą 190-200, wydaje się że jest frunie teraz prosto. Kierownica chyba trochę źle ustawiona, ale potrzebuję więcej czasu i więcej prostej.
ASO wymieniło sprężyny, po ich wyciągnięciu stwierdzili, że tamte były jakieś chyba trefne, bez osznaczeń itd... Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale im się nie podobały, nie wnikałem. Za kilka dni, tygodni dam znać jak jest. Auto za miesiąc wraca raz jeszcze na poprawę geometrii zgodnie z zaleceniem ASO.
Ostatnio edytowane przez cysio ; 21-09-2015 o 21:12
Jechałem dzisiaj drogą do pracy, którą jeżdżę codziennie i jest mocno pochylona w prawo, widać to po samochodach jak dachy są przechylone. Nijak moja Julka nie skręcała w prawo nawet jak puściłem kierownice to prosto jedzie prosto.
Równia pochyła, rozkład sił etc.. Było w szkole. Ręce opadają..
pzdr, tadzikpl