Si3b0
Nowy
Zapytaj się w cinsofcie![]()
Chyba w oryginalnym poście chciałeś napisać, że masz 2.0 z GTB14. Bo jak już masz GTB15 to tak - inne GTB15 podejdzie.
Tak mam z gtb14, pytanie brzmi czy wejdzie plug n Play gtb15
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zapytaj się w cinsofcie![]()
Chyba w oryginalnym poście chciałeś napisać, że masz 2.0 z GTB14. Bo jak już masz GTB15 to tak - inne GTB15 podejdzie.
Tylko mówimy o prawdopodobnie drugiej generacji multiair. Między generacjami mogą być różnice, wewnątrz raczej nie. T-jet działa na zupełnie innej zasadzie i tam różne wałki mają rację bytu. Dziwne jest też to, ze do 4500rpm 150 i 170 maja identyczne parametry, charakterystyki, co za tym idzie taką samą sprawność objetościową, co przy innych wałkach byłoby nieosiągalne.
Wysłane z mojego URSUSa C-360 3P
No wlasnie. Problem polega na tym, ze tak jak pisalem rozmawialem z Cinsoftem i Conmirem i nie sa w stanie wycisnac z 150 tyle co z 170 i nie wiedza czemu. Conmir napisal ze nigdy nie analizowal przyczyny.Wujek Eper mówi o wspólnym wałku dla 110 i 125 kW.
Turbo to samo, wałek ten sam, tylko modzić na +-200 KM
Może, nie drazylem tematu.Może jakies ukryte limitery w sofcie
No wlasnie. Problem polega na tym, ze tak jak pisalem rozmawialem z Cinsoftem i Conmirem i nie sa w stanie wycisnac z 150 tyle co z 170 i nie wiedza czemu. Conmir napisal ze nigdy nie analizowal przyczyny.
No wlasnie. Problem polega na tym, ze tak jak pisalem rozmawialem z Cinsoftem i Conmirem i nie sa w stanie wycisnac z 150 tyle co z 170 i nie wiedza czemu. Conmir napisal ze nigdy nie analizowal przyczyny.
Te ,,tunery,, jak ich nazywasz raczej wiedzą o co chodzi i zwyczajnie nie mają ochoty rozpieprzyć komuś silnik aby uzyskać parę kresek więcej.To może te "tunery" nie bardzo wiedzą o co chodzi w sterowniku silnika. Wgrywają mapy dostępne na portalach (a są takie), a potem robią drobne korekty.