Poszukaj bardziej dokladnie. Jest tam taka opcja
Poszukaj bardziej dokladnie. Jest tam taka opcja
sprawdzałeś przy włączonym silniku? IPC w takim wypadku pozwala ustawić tylko kilka rzeczy jak dimmer etc., większość chowając. przekręć kluczyk, ale nie odpalaj silnika, opcja poduszki pasażera powinna być gdzieś obok opcji świateł do jazdy dziennej.
Przerabiałem to samo po odpaleniu po 2 dniach stania na >-15 - poduszka pasażera się wyłączyła + kontrolka na IPC, wystarczyło ponownie włączyć poduszkę w menu
to tym bardziej opcja powinna się tam znaleźć![]()
albo kol. źle szuka albo na serwis trzeba się wybrać . Jeszcze bym mu odpiął aku na godzinę a jak dalej nie będzie to serwis
To chyba jakiś wirus, u mnie było to samo, z menu dało się włączyć z powrotem.
Witam wszystkich.
Jestem nowym posiadaczem Giulietty, a właściwie to moja żona.
Mamy z nią mały problem.
Zaraz po zakupie zaczęła się świecić czerwona kontrolka AIRBAG. Po około 20 sekundach od zaświecenia za każdym razem gaśnie.
Sprawdziłem wszystkie miejsca gdzie powinny być kostki, ale już ktoś wcześniej je usunął i połączył kable na sztywno.
Obstawiam uszkodzoną taśmę pod kierownicą, ale pewności nie mam. Jest jakaś możliwość, żeby to zweryfikować?
Poprzedni właściciel grzebał przy B&M, bo aktualnie działa tylko AUX i być może tam coś rozłączył, ale wiadomo nie chce się do niczego przyznać, a najgorsze jest to, że podczas jazdy próbnej żadna kontrolka AIRBAG się nie świeciła. Dosłownie 5 minut po zapłaceniu za auto wywaliło błąd. Nie mam szczęścia do kupowania aut.
Z góry dziękuje za pomoc.
Rafał.