Ciekawe... A myślałem, że będzie lepiej niż z B&M.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
U mnie z kolei nie wiadomo od czego to zależy, ale komunikaty z Janosika czy Google Maps idą z telefonu po kablu albo nie :/ iPhone 6
Sent from iPhone using Tapatalk
Zaraz, po jakim kablu? Wyjście słuchawkowe do AUXa? Tutaj to prosto działa, musi być włączony media -> źródło -> aux. On sam nie "przejmie" dźwięku.
Po kablu do usb
Yyyyy, ale po USB tylko działa USB mass storage, czyli pendrive'y. Ew. telefon moze emulowac USB-MS i udostepniac swoje pliki mp3 w jakiejs strukturze katalogow, ale dzwieki "generowane" na telefonie (rozmowa, youtube, komunikaty z nawigacji) nie maja jak isc przez USB. To idzie po BT.
CO to jest ten "Janosik" ? :-/
[MENTION=29400]MiLykie[/MENTION] a to dziwne, bo telefon daje mi komunikat "USB audio out". Też wydawało mi się, że dźwięk idzie po BT, ale uznałem że może w niektórych przypadkach BT a w innych USB. Nie wiem jak to działa.
Czasem też mam pełny katalog muzyki na telefonie a czasem mogę wybierać tylko przełączając po kolei utwory. Może kwestia telefonu a może jakichś ustawień.
[MENTION=55838]Lemolub[/MENTION] yanosik.pl
iPhone? Jak w podpisie pod pierwszą wiadomością? Jak tak, to pójdę sprawdzić, bo zaintrygowało mnie, co będzie jak go podepne do USB.
Mi dźwięki z telefonu (ze srajfona 5S) przechodzą różnie. Yanosik - działa. Google maps - nie. Ale, jeśli mam odpaloną nawigację w google mapsie i rozmawiam z kimś przez telefon (przez głośniki Julki, ofc) to... komunikaty nawigacji są.![]()
Akurat mi to mało przeszkadza, bo tak normalnie tłuste beaty lecą z pendrive'a, jak chcę przycisnąć to Yanosik też działa (wywłaszczając muzykę na czas komunikatu), rozmowy przez telefon też działają, a z nawigacji korzystam od wielkiego dzwonu...
Ha, to podobnie jak u mnie. Widocznie tak już jest![]()