Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pod korkiem wlewu oleju taka dziurka. tamtedy napelniasz modul po zalozeniu nowego
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
to sie robi tylko przy montazu nowego jak nie zmieniasz modulu to nie sprawdzasz.Ale jak sprawdzić poziom oleju w tym module?
A co zrobiłeś że odpalił?
dobrze że bez szkód dla silnika i kieszeni
dokładnie
nie tyle ja co [MENTION=18522]criss[/MENTION] bo on ogarniał mechanikę. tyle że po założeniu moduł jest calkowicie rozregulowany i silnik chodzi jak mlłockarnia [emoji53] MES nie dal rady AlfaOBD też. siedzę w aso czekam aż oni spróbują.Czyli wprawe juz masz i na wymiane można do Ciebie jechać hehe.
moduł musi być założony pusty bez oleju z dzwigienkami na maxa schowanymi w obudowie. po założeniu wypełnia się moduł olejem zakłada dekiel i dopiero wtedy odpala. pierwszy odpał może potrwać i trzeba dluuugo kręcić. Instrukcja to uprzejmość #Tomek_KRKSuper, że się udało. A możesz dla potomnych napisać co było źle zmontowane, że nie odpalał? Może pomoże to komuś uniknąć podobnej sutuacji w przyszłości.
trzeba z administracja o tym gadac.[MENTION=29383]paweltbu[/MENTION]
To może ją podwiesisz dla potomnych?![]()
Od siebie dodam że hydrauliczne popychacze też trzeba opróżnićmoduł musi być założony pusty bez oleju z dzwigienkami na maxa schowanymi w obudowie. po założeniu wypełnia się moduł olejem zakłada dekiel i dopiero wtedy odpala. pierwszy odpał może potrwać i trzeba dluuugo kręcić. Instrukcja to uprzejmość #Tomek_KRK
Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka