[MiTo] Grill Mito

swollov

Nowy
Auto
mito 1.4 ........... mercedes w169 a200
Witam.
Zmieniłem swoją 147 na Mito. Niestety Mito nie ma jednej chromowanej listwy pod znaczkiem na grillu z przodu auta (tej najdłuższej). Przeglądając serwisy aukcyjne z używanymi grillami muszę stwierdzić, że ta najdłuższa listwa to jakaś plaga. Duuuuża większość używek nie ma właśnie tej listewki. Czy to naprawdę takie problemowe ustrojstwo??
A tak w ogóle to kupię taką listewkę.
Pozdrawiam.

Ale żeby to wymienić trzeba chyba ściągać cały zderzak ?! :confused: Czy poszczególne listwy można wymienić bez demontażu połowy przodu ? :D

Oo to dobrze wiedzieć :D bo na jednej wyskoczyły mi purchle/bąble paskudne ;/ to sobie na wiosnę wymienię :D

Cześć. Odświeżam temat, bo sam jestem w potrzebie :P Może ktoś ma do odsprzedaży, albo wie gdzie kupić pojedynczą chromowaną listewkę do grilla? Podobnie jak w pierwszym poście, odpadła mi ta najdłuższa (pod znaczkiem). Na allegro nigdzie nie mogę znaleźć, są tylko zestawy ze wszystkimi listwami za 200 zł...

Właśnie tą aukcję ma na oku w najgorszym razie. Liczyłem, że może gdzieś się znajdzie ten jeden element do 50 zł :cool:

Amortyzatory
Powrót