Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ma znaczenia iryd czy platyna - jedne i drugie są tak samo dobre. Przewagą irydowych to tylko dłuższy przebieg bez wymiany - do 120 kkm, przypomnę tylko ze instrukcja mówi o wymianie świec w 1.4 co 30 kkm. Markowe platyny spokojnie wystarcząTyle, że BERU dedykowane do naszych silników nie są irydowe tylko platynowe, więc na pewno nie będą lepsze od irydowych NGK.
Ja już te (prawie)wszystkie marki przetestowałem jeśli chodzi o alternetywę dla NGK . Nie polecam Briska, Denso, Iskry nie testowałem więc nie wiem.
Jak na dzień dzisiejszy uważam że BERU jest co najmniej na poziomie NGK. Ostateczną opinię mogę jednak wydać jak wykręce na nich ze 30kkm.
Nie ma znaczenia iryd czy platyna - jedne i drugie są tak samo dobre. Przewagą irydowych to tylko dłuższy przebieg bez wymiany - do 120 kkm, przypomnę tylko ze instrukcja mówi o wymianie świec w 1.4 co 30 kkm. Markowe platyny spokojnie wystarczą
Dokręć na maxa palcami a potem kluczem o 180 st./ Tylko nowe/Podłącze się do tematu mam ori świece ngk ricambi (ikr9j8) na pudełku nie ma nic odnośnie z jaką siłą dokręcić jest tylko napis po otwarciu *p22*