[Giulietta] Klamki zewnętrzne 2011 vs. 2016

Artif

Nowy
Auto
Alfa Romoe Giulietta
Witajcie
Strasznie podobają mi się klamki zewnętrzne z obecnej wersji Veloce i tu zrodził się genialny plan:
Czy klamki od Giulietty MY2016 Veloce będą pasować do Giulietty z 2011 roku?
Czy ktoś może już coś takiego stosował?
Dzięki wielkie za odpowiedź!
Pozdrawiam!

Witajcie
Strasznie podobają mi się klamki zewnętrzne z obecnej wersji Veloce i tu zrodził się genialny plan:
Czy klamki od Giulietty MY2016 Veloce będą pasować do Giulietty z 2011 roku?
Czy ktoś może już coś takiego stosował?
Dzięki wielkie za odpowiedź!
Pozdrawiam!
To one nie roznia sie tylko kolorem?

To one nie roznia sie tylko kolorem?

Niestety nie wiem, a dopiero w poniedziałek będę miał możliwość sprawdzenia w serwisach, ale że jestem trochę niecierpliwy, więc tutaj zarzuciłem pytaniem.
Ogólnie mam lusterka z akceosoriów nr kat. 50903396 szary tytan i chciałem pod ten kolor klamki, z drugiej strony tak myślę, czy może nie oddać ich do serwisu by mi je polakierowali. Jest jeszcze trzecia opcja, poszukać używanych klamek z szarej Giulietty :)

Przy okazji jakbyś mi powiedział.
Widziałem u Ciebie korek wlewu paliwa z serii akcesoriów, czy on też jest na gumce?

Niestety nie wiem, a dopiero w poniedziałek będę miał możliwość sprawdzenia w serwisach, ale że jestem trochę niecierpliwy, więc tutaj zarzuciłem pytaniem.
Ogólnie mam lusterka z akceosoriów nr kat. 50903396 szary tytan i chciałem pod ten kolor klamki, z drugiej strony tak myślę, czy może nie oddać ich do serwisu by mi je polakierowali. Jest jeszcze trzecia opcja, poszukać używanych klamek z szarej Giulietty :)

Przy okazji jakbyś mi powiedział.
Widziałem u Ciebie korek wlewu paliwa z serii akcesoriów, czy on też jest na gumce?
Gumka bym tego nie nazwał, to jest bardziej taki plastikowy elastyczny sznurek.

Amortyzatory
Powrót