Cześć, w sumie nie wiem do jakiego działu czy LPG czy tutaj to pytanie bardziej pasuje. Ale planuję założyć instalację LPG, czy macie jakieś pomysł gdzie zamocować ten przełącznik benz/lpg tak aby nie zaburzał estetyki wnętrza auta? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć, w sumie nie wiem do jakiego działu czy LPG czy tutaj to pytanie bardziej pasuje. Ale planuję założyć instalację LPG, czy macie jakieś pomysł gdzie zamocować ten przełącznik benz/lpg tak aby nie zaburzał estetyki wnętrza auta?![]()
Ja mam po lewej stronie od kierownicy. Wg mnie wygląda bardzo estetycznie, nie rzuca się w oczy. Jutro jak nie zapomnę to zrobię foto i wrzucę.
Jak możesz to wrzuć proszę bo mnie nurtują zielone/niebieskie diody a wszystko ma piękną czerwień wewnątrzJa mam po lewej stronie od kierownicy. Wg mnie wygląda bardzo estetycznie, nie rzuca się w oczy. Jutro jak nie zapomnę to zrobię foto i wrzucę.
- - - Updated - - -
A tak w ogóle jaką instalację planujesz założyć i gdzie?
Schowek na okulary