Kolego krzysio - nie bardzo wiem o co Ci chodzi.
Autor tematu pytał jakie elementy będą mu potrzebne i takową odpowiedź dostał.
1. Nagrzewnica zgadza się, ok. 350zł.
2. Co do silniczków to co z tego, że średnio kosztują 40zł, skoro nawet ePER milczy nt. chociażby umiejscowienia tych silniczków czy ich numerów - które powinny w danym miejscu być.
3. Poza tym silniczki to jedno. Nadal pozostaje kwestia "tuneli" doprowadzających powietrze, w których są klapki sterowane właśnie tymi silniczkami. Tu na 99% nie będą pasować te z klimatyzacji manualnej, tylko trzeba będzie je wymienić na takie od wersji z klimatyzacją automatyczną, a takowych na allegro nie znalazłem.
4. Kolejny element - kompletna wiązka elektryczna wnętrza i to całego, bo z tego co wiem to nie jest osobna wiązka, a jest zintegrowana z całą wiązką znajdującą się we wnętrzu.
5. Panel sterowania klimatyzacją - tu nie ma problemu jest dostępny.
6. Czujnik nasłonecznienia na desce - w wersji z manualną klimą niby grzybek jest, ale czy jest tam czujnik - nie wiem.
7. Body - nie wiadomo, czy jest to samo w wersji z klimą automatyczną i manualną czy nie. W ePERze nie znalazłem takowej informacji.
Ale o tym już było pisane wcześniej. Dlatego też najprostszym wyjściem byłoby mieć dawcę i z niego przekładać, bo szukanie i sztukowanie elementów nie mając dokładnego schematu całości jakie są np. w eLearn do starszych modeli będzie mocno problematyczne i się może ciągnąć tygodniami.
Do tego oczywiście demontaż całego wnętrza, bo wiązkę trzeba będzie wymienić w całości.
15k może nie wyjdzie, ale imho większy problem będzie w skompletowanu tego wszystkiego w sposób dający gwarancję, że jak zaczniesz rozbebeszać wnętrze to nagle coś nie podpasuje.