Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co sądzicie o HID-ach może ktoś ma już zamontowane tak jak pisał kolega, że od razu montował po zakupie i czy to prawda że świecą o wiele lepiej i czy nie wypalają odbłyśnika ?
A jak świecą zatem ksenony? Dają radę na tyle halogenowych?
Mam w domu i Julkę i bravo z soczewka bez ksenona... W bravo świeca wyraźnie lepiej (bo to że mocowanie jest H1 zdaje mi się że nic nie zmienia)Nie mam porównania z Julko halogenową. Ale mam porównanie z Fiatem Bravo, w którym konstrukcja reflektora jest podobna.
Xenony w Julce świecą wyraźnie lepiej. Moim zdaniem jest w granicach akceptacji. Ja nie narzekam. W każdym razie po przesiadce było "wow".
w Bravo tez były wstawione Vertexy- w nocy na H1 była katastrofa. Auto miałem od nowości.Mam w domu i Julkę i bravo z soczewka bez ksenona... W bravo świeca wyraźnie lepiej (bo to że mocowanie jest H1 zdaje mi się że nic nie zmienia)
Ale to jest tylko Twoje zdanie.Ciekawe czy inni kierowcy podzielają Twoją opinię.Jeszcze raz napisze- ustawiony poprawnie HID nie oślepia przy soczewce NIKOGO
Jeszcze raz napisze- ustawiony poprawnie HID nie oślepia przy soczewce NIKOGO
Mnie też także oślepiają takie wynalazki. Wystarczy postawić 2 auta obok siebie, jeden z fabryczną instalacją i drugi z dołożonym zestawem HID do soczewki. Różnice widać gołym okiem.Mnie oślepia. A to już czyni twoje twierdzenie nieprawdziwym.
Mnie oślepia. A to już czyni twoje twierdzenie nieprawdziwym.