Czy moze ktos poprawial wizualnie kierownice bo ta fabryczna ......;(
Dzieki
Ps. Moze obszycie samej poduchy w skore w kolorze foteli poprawi?
![]()
Czy moze ktos poprawial wizualnie kierownice bo ta fabryczna ......;(
Dzieki
Ps. Moze obszycie samej poduchy w skore w kolorze foteli poprawi?
![]()
Ostatnio edytowane przez lniewadzi ; 13-04-2019 o 15:11
A co jest z nią nie tak? Na zdjęciu wygląda na okrągłą, czyli taką jak powinna być.
Wymienić na poliftową z QV czyli ściętą dołem i będzie ok ( mam taką i do tego ma ciut grubszy wieniec), a Jan Marek wskutek pisania bredni w każdym poście nawet o tym nie wie, że taka była i jest no ale po co, jak można głupio chlapnąć.
@Iniewadzi
w razie zmiany kiery poduche trzymaj stara o ile wiem pasuje do nowych kierownic natomiast z nowej moga wtyczki airbaga nie pasowac do nowych poduch- cos tam w nowszych zmienili (widzialem kilka przy zakladaniu tempomatu i w sprint 2015r jakos inaczej wygladaly blokady i nie wiem czy by pasowały)
posuszke obszywac? jak jestes w stanie przewidziec jak to zachowa sie przy wystrzale to rob, ja bym nie ryzykowal.
A co z obsługą przycisków?
Jak się miało B&M to też polift podejdzie?
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
wydaje mi sie ze ktos przekladal ze starego auta w takiej sytuacji, moze taka osoba sie odezwie tu z potwierdzeniem.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
poduszki są zamienne, a przyciski można przełożyć lub zamienić miejscami pin-y w kostce