• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Czerwona listwa na zderzakach

g.ciuruk

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDM 140 KM densitive 2010
Cześć ;)

Mam pytanko, najnowsze Giulietty mają charakterystyczne paski (listwy) na zderzakach przednich i tylnych (czerwone albo żółte). Czy ktoś z was wie gdzie można takie coś dokupić? Przeszukałem cały internet i znalazłem tylko paski z całymi zderzakami.
W załączniku pokazuje o co mi chodzi. To samo jest na tylnym zderzaku.

Pozdrawiam ;)

Załączniki

• IMG6990Modifier.jpg
    IMG6990Modifier.jpg
    151.4 KB · Wyświetleń: 133
Wiemy o co Ci chodzi. Chodzi Ci o wersję sport. Tylko one miały czy mają te dodatkowe paski jako jeden z wyroznikow wersji. Wydaje mi się, że tego się nie da kupić osobno.

Nie. To lakier jest.

Rozumiem, zamówiłem na aliexpres 3 metrową szpulkę z czerwonym, przyklejanym paskiem o szerokości centymetra. Zobaczę jak to się sprawdzi ;), dzięki za odpowiedź.

z tyłu masz malowane w przodu jest dedykowany plastik z taką nakładką czerwoną (takim paskiem)
Do wersji przedliftowych na Ebayu mozna taką nakładkę kupić (Helvetia)
W polifcie z 2016 r jest inaczej profilowany zderzak - ma po prostu takie wcięcie na ten plastik czarny w tym czerwonym paskiem

Amortyzatory
Powrót