[Giulietta] Giulietta 2010 Ble&Me zmiana radia na 2 DIN Android

Auto
Alfa Romeo Giulietta QV 1,4 MA 170 kM
Tak naszło mnie pytanie czy ktoś z forumowiczów zmieniał deskę z Blu&Me na Android 2 DIN. Pytania i wątpliwości :
- Mam audio Bose , czy po podłączeniu będzie działał sub
- Czy będzie można odbierać połączenia bluetooth przez system samochodu
- Czy wszystkie funkcje komunikacyjne sterowane z kierownicy będą działać
- Czy jest potrzebny konwerter sygnału CAN i jakiego rodzaju kostki , kable są niezbędne do zmiany.

Jeżeli ktoś to robił to niech się może podzieli.

A tak z inne beczki , jak zakończyć przychodzące połączenie telefoniczne przy Ble&Me ( nie mam navi ). Połączenie odbieram słuchawką ale nie wiem jak je zakończyć ;-) i muszę w telefonie.

Mam pytanko. Wymieniałeś moze panel na 2-din, znalazles jakis w dobrej cenie? Bo bedzie mnie interesowac wymiana radia, blue&me nie mam i tak

Ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi nie montowałem 2 din , choć cały czas mnie korci

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Nie ma co czekać

Tak

Ja używam teraz tylko tego co mam w radiu.Wygodniej i mam historię połączeń z googla
Tak.
Można zrobić bez modułu can.
Ps.A próbowałeś kliknąć dwa razy ?

Ostatnia edycja:
Trzeba przytrzymać słuchawkę żeby zakończyć rozmowe

Trzeba przytrzymać słuchawkę żeby zakończyć rozmowe

I to jest zacna rada bo też ostatnio kminiłem jak zakończyć rozmowę:D

Odnosnie 2 din mam podobny temat do przemyślenia. Mam B&Me a nieco trzeba przyznac trąca myszką....

hej. ja właśnie zaczynam ogarniać temat radia 2 DIN, udało mi się kupić panel przed lift na radio w dobrych pieniądzach
Pokaż załącznik 280318
niestety z racji że obecnie mam panel aluminium szczotkowane i nie chcę go przemalowywać (będę sprzedawać) szukam części lewej panelu (czy jest taki sam jak w wersji po lifcie?)
Co do samego radia jeszcze nie zdobyłem wystarczającej wiedzy by móc podjąć decyzję jaki model wybrać więc chętnie posłucham waszych podpowiedzi.

Załączniki

• IMG-1046.jpg
    IMG-1046.jpg
    160.8 KB · Wyświetleń: 147
Ostatnia edycja:
Ja kupiłem i zamontowałem radio 2 din na androidzie był przy tym moduł can.
Radio montowałem wczoraj.
Na tą chwilę jest tak że działa mi wszystko tylko nie głośniki :)
czyli nie działa.
Jutro podpinam komputer bo tylko to mi zostało no i się zobaczy, na forum troszkę poszukałem poczytałem i jeszcze nie znalazłem nic co mogło by mi pomóc więc walczę z tym sam

Ja kupiłem i zamontowałem radio 2 din na androidzie był przy tym moduł can.
Radio montowałem wczoraj.
Na tą chwilę jest tak że działa mi wszystko tylko nie głośniki :)
czyli nie działa.
Jutro podpinam komputer bo tylko to mi zostało no i się zobaczy, na forum troszkę poszukałem poczytałem i jeszcze nie znalazłem nic co mogło by mi pomóc więc walczę z tym sam

Dostałeś odpowiedź od Piotrix w innym temacie, zastosuj się do tego co napisał i będzie okej, widzę że piszesz to samo w każdym możliwym temacie. Jeśli masz problem z podpięciem się +12v pod sterowanie bose to dopytaj na priv, naprawdę szkoda tutaj zaśmiecać.

Ja próbuję wsadzić navi 2DIN do mito koniec świata Walka z kablami walka z CAN em walka z upchaniem tego wszystkiego w tej pochwie małej i po podłączeniu dopasowaniu wszystkiego
UWAGA
nie działają tylko głośniki :)

- - - Updated - - -

bo to też nie działa

- - - Updated - - -

Ale już kończę temat bo nikt niestety nie pomógł

Czy ty jesteś jakiś ułomny ?
Napisałem podłącz plus 12 v pod kabel od sterowania bose.
Czego nie zrozumiałeś?

Ps.I przestań pisać o tym samym w każdym możliwym temacie!

Ja próbuję wsadzić navi 2DIN do mito koniec świata Walka z kablami walka z CAN em walka z upchaniem tego wszystkiego w tej pochwie małej i po podłączeniu dopasowaniu wszystkiego
UWAGA
nie działają tylko głośniki :)

- - - Updated - - -

bo to też nie działa

- - - Updated - - -

"Niedziałają tylko głośniki" bo wzmacniacz BOSE nie dostaje sygnału wzbudzenia o tyle, jeszcze raz napisze że Piotrix podał gotowe rozwiązanie. Masz je podane na tacy a ty swoje że nikt nie pomógł.

Czy jest możliwość wsadzenie radia 2 Din do Julki z Radiem fabrycznym z ekranem wysuwanym .?
Rok 2010.

Amortyzatory
Powrót