[Giulietta] Racechip S - Wasze doświadczenia

A jak ma sterować ciśnieniem paliwa ,mamy w autach regulowany czujnik/zawór tego paliwa ?

Wydawało m i się że zawór ciśnienia paliwa jest na listwie wtryskowej ustawiony na sztywno i tylko w przypadku spadku tegoż ciśnienia pompa tylko doładowuje.

Czekamy na opis z niecierpliwością.

Również sprawiłem sobie na gwiazdkę racechip S, polecam zamawiać i płacic w euro za pomocą np. Curve czy Revoluta, 5 dyszek zostaje w kieszeni względem polskiego dystrybutora. Box będzie montowany w silniku 1.4 MA, także będziemy mieć opinie i z benzyny i z dizelka :) Myślę że w następnym tygodniu paczka powinna być u mnie.

Panowie Racechip GTS do 1.4 TB daje niby 36 KM i 62 Nm za 2199 zł. Czy to w ogóle jest możliwe? Zmierzył to ktoś i czy zmienia się charakterystyka silnika jakoś oprócz wzrostu mocy i momentu? Jak z trwałością silnika? Bo do tej pory tu czytałem, że żeby podnieść moc o tyle to trzeba turbo zmieniać i inne takie. TO co teraz wystarczy kupić Racechip GTS?

Panowie opiszcie swoje wrażenia po montażu.

Panowie Racechip GTS do 1.4 TB daje niby 36 KM i 62 Nm za 2199 zł
Za 1200-1500 masz chipa z hamownią i zostanie ci kupę kasy .Jaki jest sens kupować taki sprzęt jak nawet nie wiecie jak on działa.

Za 1200-1500 masz chipa z hamownią i zostanie ci kupę kasy .Jaki jest sens kupować taki sprzęt jak nawet nie wiecie jak on działa.
U mnie niestety nie udał się chip a zabuliłem 2000zł. Więc też czekam czy Racechip działa czy to ściema. Tu też wychodzi 2000zł a jak nie będzie działać mam przynajmniej zwrot kasy.

U mnie niestety nie udał się chip a zabuliłem 2000zł. Więc też czekam czy Racechip działa czy to ściema. Tu też wychodzi 2000zł a jak nie będzie działać mam przynajmniej zwrot kasy.
Jak się nie udał to za co placiles? Bo nie rozumiem. Dostałeś rachunek za nic?

Nie wiedziałem że chip do diesla kosztuje 2000

1500zł za pierwszym razem ( auto przerywało ) później korekta 500zł ( zaś przerywało). Teraz mam wgrany oryginalny soft. Wszystko w cinsoft.

tx555 może znasz kogoś kto mi porządnie zrobi soft ?

1500zł za pierwszym razem ( auto przerywało ) później korekta 500zł ( zaś przerywało). Teraz mam wgrany oryginalny soft. Wszystko w cinsoft.

tx555 może znasz kogoś kto mi porządnie zrobi soft ?
I nie dostałeś żadnego zwrotu? Przecież to jakieś nieporozumienie.

Że co .?????

Robiłeś soft ,nie udało się ,zapłaciłeś ???

Wpadaj do mnie za połowę tej kwoty zrobię dokładnie to samo.

1500zł za pierwszym razem ( auto przerywało ) później korekta 500zł ( zaś przerywało). Teraz mam wgrany oryginalny soft. Wszystko w cinsoft
A reklamowałeś to w cinsofcie?Przecież daje gwarancję na swój soft.

Nie chce mi się wierzyć... Soft nie działa pomimo korekt, wgrana powrotnie seryjna mapa, to za co płacę? Przecież złotówki bym za to nie zapłacił... Coś musi być na rzeczy bo wątpię, żebyś aż tak się dał zrobić...

Jak ogólnie widzę, że ktoś sieje zamęt na forum to tym bardziej nie wierze w taką historyjkę. Jeszcze rozumiem jakby to miało odzwierciedlenie w opiniach, ale wszędzie są co najmniej bardzo dobre ..

Z resztą, komuś nie udało się opchnąć auta od kilku miechów, czyżby coś nie tak z samochodem?

Ostatnia edycja:
Jak ogólnie widzę, że ktoś sieje zamęt na forum to tym bardziej nie wierze w taką historyjkę. Jeszcze rozumiem jakby to miało odzwierciedlenie w opiniach, ale wszędzie są co najmniej bardzo dobre ..

Z resztą, komuś nie udało się opchnąć auta od kilku miechów, czyżby coś nie tak z samochodem?

Samochód jest na gwarancji - kupiony w fiacie w Bielsku przebieg aktualnie 37 tyś ( zakupiony przy 24 tyś). Zadzwoń do cinsoftu i się zapytaj jak nie wierzysz!!! w ogóle kontakt z nim jest masakryczny i już mi się naprawdę nie chciało.

A sprzedaje bo po przesiadce z audi jest masakryczna różnica i chce wrócić z powrotem tylko nikt nie chce kupić alfy:)

A jak nikt nie chce kupić to jakoś trza sobie życie umilić - dlatego podnoszę kolejny raz moc :)

Ostatnia edycja:
Przy sprzedaży miej zawsze na uwadze trzy literki C ,czyli Cena Czyni Cuda i nagle okazuje się, że alfa sprzedaje się na pniu.

Ostatnia edycja:
Samochód jest na gwarancji - kupiony w fiacie w Bielsku przebieg aktualnie 37 tyś ( zakupiony przy 24 tyś). Zadzwoń do cinsoftu i się zapytaj jak nie wierzysz!!! w ogóle kontakt z nim jest masakryczny i już mi się naprawdę nie chciało.

A sprzedaje bo po przesiadce z audi jest masakryczna różnica i chce wrócić z powrotem tylko nikt nie chce kupić alfy:)

A jak nikt nie chce kupić to jakoś trza sobie życie umilić - dlatego podnoszę kolejny raz moc :)

Gdzie i jak podnosisz moc? Pisz.

O 2 koła nie chciało Ci się dzwonić? No tak, ja z tych biednych to nie zrozumiem. W takim razie powodzenia przy sprzedaży !

Amortyzatory
Powrót