Piotrek1983
Użytkownik
A ja dalej czekam, zero informacji o przesyłce, prawie 2 tygodnie.
Interweniowałem w DE, zobaczymy czy przycisną polskiego dealera.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja zamawiałem bezpośrednio w DE. Przyszło w ciągu tygodnia. Napisz na FB do Racechip.A ja dalej czekam, zero informacji o przesyłce, prawie 2 tygodnie.
Dzisiaj z rana wszystko ok odpalil bez checka , co do zwiekszenia osiagow na neutralu zrywa trakcje na mokrymi w zupelnisci wystarczy do jazdy po miescie , natomiast na dynamicu zeby ruszuc ostro to sie nie da mieli na 1 i 2 oczywiscie na mokrym i ogolnie jest bardzo dobrze
![]()
Witam.
A ktoś ma jakieś realne odczyty? Bo widzę tylko odczucia, a to mało do podjęcia decyzji o zamontowaniu.
Będę wdzięczny za info.
A jaki silnik?Racechip s ustawiony na 4
Jest jeszcze chip produkowany przez firmę stag - stag tuning za około 300 zł. Tak swoją drogą też ciekawy jestem podrasowania Giulietty 170 KM na LPG
Ja właśnie robię logi serii w oczekiwaniu na boxa z race-chip.pl (o ile przyjdzie).
1) RaceDroid pokazał 157,6 KM na D, ale start był bez zrywania przyczepności na 1 biegu. Wyszło aż 10 s do setki więc trzeba powtórzyć.
2) Torque , N: paliwo 458,7 cc/min i 1.3 bar
Zobaczymy jeszcze co pokaże Torque na D i spróbuję mocniejszego startu z RaceDroid. Potem powtórzę wszystko z RaceChip.
Halo!
przyszedł?