[Giulietta] wymiana xenonów

chicco

Nowy
Auto
Giulietta 1.4T MA Distinctive 2011 - kasacja :( ---> Giulietta 2013 170@215KM Sport + Premium
wymieniałem dziś u chłopaków R&Z Alfa Serwis żarniki xenonowe, samochód mam od nowości z salonu i co ciekawe po wyjęciu starych lamp ... nie były w parze: Philips XenStart w jednej lempie i Osram xenarc w drugiej ... ciekawe czy to od włochów takie przyszło z fabryki czy carseriws coś dłubał i nic mi nie powiedział przy odbiorze :p

BTW polecam Osram Night Braker Laser Next Gen, na takie wymieniłem i świecą fajnie.

wymieniałem dziś u chłopaków R&Z Alfa Serwis żarniki xenonowe, samochód mam od nowości z salonu i co ciekawe po wyjęciu starych lamp ... nie były w parze: Philips XenStart w jednej lempie i Osram xenarc w drugiej ... ciekawe czy to od włochów takie przyszło z fabryki czy carseriws coś dłubał i nic mi nie powiedział przy odbiorze :p

BTW polecam Osram Night Braker Laser Next Gen, na takie wymieniłem i świecą fajnie.

To co wymieniłeś żarniki ksenonowe na zwykłe żarówki ? Bo z tego co napisałeś to tak wynika.

Może ktoś wie, co potrzeba jeszcze do przeprowadzenia zamiany zwykłych reflektorów na oryginalne fabryczne xsenony?
Zamiana podyktowana, nie kaprysem, lecz próbą rozwiązania problemu z miganiem ledów w reflektorze. Nie pomogła zamiana modułu, tego pod prawą lampą.
Mam okazję kupić xsenony o numerach 50530884 i 50530885. Wg ePEPR-a coś tam jest wzmianka o ruchu lewostronnym.

Pewnie był skasowany przód z jednej strony, naprawili i ci sprzedali.

Amortyzatory
Powrót