no to się troche różni od tego co napisałeś we wcześniejszym poście - wtedy miała chłodzić ale niewydajnie a odczyt ciśnienia był bliski 0, stąd moje sugestie.
w takim razie spawdź może czy nie masz tego problemu jaki u żony się zdarzył rok temu - przepaliła się (albo pękł jakiś drucik) w cewce sprężarki albo czy w ogóle działa Ci przekaźnik i daje napięcie.
W MES masz test, posłuchaj czy klika przekaźnik, do tego wypnij wtyczkę cewki i sprawdź czy dochodzi napięcie przy teście. Jeśli to działa, sprawdź omomierzem czy cewka nie ma przerwy - o ile pamiętam dojście było marne, wydaje mi się że ja mierzyłem to od strony przekaźnika - wyjąłem ze skrzynki T05 pin oznaczony 87 (oznaczenie może być pod przekaźnikiem albo nadrukowane na, albo w skrzynce wytłoczone, nie pamietam) podaje +12V na cewkę. Sprawdź też bezpiecznik F19. Ewentualnie drugi pin cewki sprawdź czy ma połączenie z masą.
Jeśli to cewka to o tyle jest problem że nie sprzedają tego osobno - trzeba wyciągnąć cewkę i coś dobierać u speców od naprawy sprężarek. Ja poszedłem inną drogą - kupiłem używaną sprężarkę bodajże za 350zł na allegro o kompatybilnym numerze, wybebeszyłem z niej cewkę (miałem okazję się zapoznać z tym jak to się demontuje), no i potem w aucie wymieniłem sam. podejście jest bardzo słabe, są tam pierścienie segera, musiałem nieźle popracować nad tymi ściągaczami które miałem (szlifierka), żeby uzyskać możliwość dojścia/zdjęcia tego bez demontażu sprężarki. da się to zrobić, ale mi parę godzin zeszło. Tu masz cały opis naprawy ze zdjęciami:
https://www.forum.alfaholicy.org/mito_giulietta/162751-_klimatyzacja-2.html#post2172980
a w poście 47 w tamtym wątku masz schemat
a tak przy okazji, mam ciągle tą drugą używaną sprężarkę (założyłem do niej uszkodzoną cewkę), jak komuś by padła sprężarka (część mechaniczna) to za dobrą cenę moge sprzedać - trzymam na wszelki wypadek, ale z drugiej strony zajmuje miejsce więc mogę się i jej pozbyć.