[Giulietta] piasta kola z lozyskiem skv gsp nty

kmataj

Nowy
Auto
Giulietta
witam, jako ze w moim samochodzie potrzebny jest nowy zestaw lozysk kola to musze cos wybrac, a wybrac nie wiem do konca co bo mechanik polecal kamoke, ale chyba wszystkim to wciska bo ma plakaty z kamoki, a w sklepie maja marki skv i gsp, co prawda mam juz zaciski z skv i spisuja sie dobrze, ale teraz nie szukam zaciskow

pozdrawiam

Też mam części z marki SKV i na razie jest wszystko dobrze, odpukać coś złego. Osobiście taka reklama kamoki od mechanika bardzo by mnie zniechęciła, a jak cenowo? Mimo to chyba kupiłbym ten zestaw łożysk z SKV biorąc pod uwagę, że masz też dobrą opinie o nich.

Ja na łożyskach nigdy nie oszczędzałem. Brałem SNR czyli NTN lub SKF. Później jak coś się sypie to podwójna robota.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Nie no Kamoka to porażka innych marek nie znam, ale odradzam ci Kamoke. W żony aucie montowałem od nich właśnie łożysko i jak to kobita zbyt wiele kilometrów nie robi tyle co do pracy, sklepu i do przyjaciółki( rzadko bo zazwyczaj spotykają się na wino) to ile zrobi km na miesiąc? +/-500. No to u żony w aucie łożysko z Kamoki wytrzymało 1,5 miesiąca, więc albo ma kobieta talent to psucia auta albo Kamoka ma problem z trwałością swoich części/

Tak to wygląda już z częściami Kamoka, ale wracając do tematu to słyszałem coś o GSP i raczej bym Ci odradzał, w necie zbierają kiepskie opinie.

tez mam zaciski z marki skv i polecam bo jezdze juz na nich 30 tysiecy km, wydaje mi sie ze ogolnie maja dobre opinie

ale wracając do tematu to słyszałem coś o GSP i raczej bym Ci odradzał, w necie zbierają kiepskie opinie.

Nawet znalazłem temat na innym forum na temat łożysk z marki GSP i raczej nie miała ona przychylnych opinii na temat właśnie łożysk, więc też bym ci odradził tą markę, a NTY to typowy Janusz posiadający części do wszystkich aut ale raczej starczą ci na dwa dni.

witam, jako ze w moim samochodzie potrzebny jest nowy zestaw lozysk kola to musze cos wybrac, a wybrac nie wiem do konca co bo mechanik polecal kamoke, ale chyba wszystkim to wciska bo ma plakaty z kamoki, a w sklepie maja marki skv i gsp, co prawda mam juz zaciski z skv i spisuja sie dobrze, ale teraz nie szukam zaciskow

pozdrawiam

Jeśli chodzi o łożyska to z tych trzech marek wybrałbym SKV, sam mam od nich piastę, już jakiś czas i nie szwankuje, chodzi jak należy, a jeśli chodzi o opinie tej marki to zbierają oni pozytywne oceny, także polecam z własnego doświadczenia.

Amortyzatory
Powrót