Witam szukam opinii na temat piasty kola marki kamoka, wydaje sie bardzo tania i nie wiem czy warto pchac sie w takie cos, ktos cos wie czy mial stycznosc z nimi?
Witam szukam opinii na temat piasty kola marki kamoka, wydaje sie bardzo tania i nie wiem czy warto pchac sie w takie cos, ktos cos wie czy mial stycznosc z nimi?
Jeśli chcesz wrócić za parę tygodni do mechanika i znowu płacić bezsensu to nie kupuj nic najlepiej(serio, poczytaj opinie na innych forach) od marki kamoka, weź coś porządniejszego
Z tanich polecam GSP.
Ja nie polecam piast kamoki
Z Kamoki to można sobie co najwyżej filtr kabinowy kupić. Pasuje, jest węglowy i kosztuje 20 pln. Można zmieniać nawet 2x w roku. Bardziej "odpowiedzialnych" rzeczy bym się bał.
Jeśli chodzi o Kamoke to słyszałem raczej negatywne opinie, więc odpuściłbym sobie tą markę, chyba, że chcesz tak jak pisał Blazejek za parę tygodni wrócić do warsztatu.
Ja już miałam nauczkę z NTY, ale Kamoka też nie jest dobrą marką. Staram się słuchać sugestii mechanika teraz, bo wielokrotnie potwierdził swoją wiedzę i Panowie na forum również, więc Kamoka i NTY zdecydowanie na nie![]()
Podzielam opinie innych, unikać marki kamoka bo się przejedziesz i żałować będziesz, nie warto czasu i pieniędzy później tracić.
No chyba nie, GSP to jest to samo co NTY czy tak wspomniana w temacie Kamoka. Wszystko jest z tego samego ryżu zrobione. Już jest wiele wątków na temat GSP i z ich opinii wychodzi na to że GSP jest cienkie i bezużyteczne.
Jeśli Twoje auto lubi być garażowane u mechaniki to proszę bardzo, a jeśli chcesz korzystać z auto to poszukaj czegoś innego niż Kamoka.
I nad filtrem z Kamoki bym się zastanowił![]()