Pagina 4 con 4 Il primoIl primo 1234
Visualizza risultati da 31 A 34 con 34
    L'utente Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Si unì la
    10 2011
    Automatico
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

OK, dzięki. a z kamerą miałeś długi przewód w zestawie od Alpine czy dorabiałeś jakiś aftermarket?
    Tak, opcji nie ma, ale Alpine w instrukcji pisał jakby miała być taka wiazka - sądziłem że fabryka przygotowała pod Alpina wcześniej i ją dawali (choć powiedziałem kumplowi że nawet jeśli coś takiego sugerują, to niekoniecznie jest w jego aucie, szczególnie że to 2014 może sprzed wprowadzenia tego radia jako akcesoryjnej opcji)

A co do proxi żeby wszystko tip-top działało PDC itp - coś robiłeś? Tylko przepuszczenie żeby wymazał Radio ori, czy jeszcze jakieś zmiany ustawień? MES ma co potrzeba, czy trzeba rzeźbić ręcznie w hex albo użyć AlfaOBD z całą listą ustawień?

› Więcej...: Alpine ILX702 i Bose
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

L'utente Resoraków maniaco
    Si unì la
    10 2009
    Vive in
    Водзислав Sl.
    Automatico
    Giulietta Veloce 1.75 TCT

Domyślnie

Ja nie wymieniałem radia... mam rocznik 2016 i uconnect 6,5 gdzie po modyfikacji softu przez kolegę krapio uwolniła się opcja kamery, kupiłem kamerę z allegro i dołożyłem, więc w kwestii radia nie pomogę, ale wiem że wtyczki nie było. Alpine wychodziło dopiero od 2017roku, sprawdzałem cenniki kiedyś, więc w 2014 na pewno nie będzie wiązki, po coś, czego co najmniej 3 lata nawet nie zamierzali montowac

L'utente Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Si unì la
    10 2011
    Automatico
    Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99

Domyślnie

OK, dzięki za wyjaśnienie. Pewni kolega w proxi włączył i można było dodać u Ciebie. Tak jak piszesz zapewne - Alpine był opcją dla znacznie późniejszych wypustów.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

L'utente Resoraków maniaco
    Si unì la
    10 2009
    Vive in
    Водзислав Sl.
    Automatico
    Giulietta Veloce 1.75 TCT

Domyślnie

radio mam fabryczne, proxi nie ruszane, tylko wgrany soft do radia przez USB aktywujący obraz z kamery po włączeniu wstecznego biegu. Bo okazało się że radio ma nawet wejście na kamerę i jest to ten sam model co np w jeepach i innych fiatach pod nazwa uconnect które ta kamerę fabrycznie mialy

Wszystko w tym temacie: https://www.forum.alfaholicy.org/mit...cie_video.html
    Ultima modifica di DieselJTD ; 27-05-2024 circa 12:48