Visualizza risultati da 31 A 34 con 34
Oggetto: Alpine ILX702 i Bose
-
27-05-2024, 10:01 #31L'utente Quadrifoglio Verde
- Si unì la
- 10 2011
- Automatico
- Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99
OK, dzięki. a z kamerą miałeś długi przewód w zestawie od Alpine czy dorabiałeś jakiś aftermarket?
Tak, opcji nie ma, ale Alpine w instrukcji pisał jakby miała być taka wiazka - sądziłem że fabryka przygotowała pod Alpina wcześniej i ją dawali (choć powiedziałem kumplowi że nawet jeśli coś takiego sugerują, to niekoniecznie jest w jego aucie, szczególnie że to 2014 może sprzed wprowadzenia tego radia jako akcesoryjnej opcji)
A co do proxi żeby wszystko tip-top działało PDC itp - coś robiłeś? Tylko przepuszczenie żeby wymazał Radio ori, czy jeszcze jakieś zmiany ustawień? MES ma co potrzeba, czy trzeba rzeźbić ręcznie w hex albo użyć AlfaOBD z całą listą ustawień?
› Więcej...: Alpine ILX702 i BoseTo jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
-
-
27-05-2024, 11:37 #32L'utente Resoraków maniaco
- Si unì la
- 10 2009
- Vive in
- Водзислав Sl.
- Automatico
- Giulietta Veloce 1.75 TCT
Ja nie wymieniałem radia... mam rocznik 2016 i uconnect 6,5 gdzie po modyfikacji softu przez kolegę krapio uwolniła się opcja kamery, kupiłem kamerę z allegro i dołożyłem, więc w kwestii radia nie pomogę, ale wiem że wtyczki nie było. Alpine wychodziło dopiero od 2017roku, sprawdzałem cenniki kiedyś, więc w 2014 na pewno nie będzie wiązki, po coś, czego co najmniej 3 lata nawet nie zamierzali montowac
-
27-05-2024, 12:31 #33L'utente Quadrifoglio Verde
- Si unì la
- 10 2011
- Automatico
- Ghibli'20, Giulia'18, Tonale'23, Spider'99
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
-
27-05-2024, 12:43 #34L'utente Resoraków maniaco
- Si unì la
- 10 2009
- Vive in
- Водзислав Sl.
- Automatico
- Giulietta Veloce 1.75 TCT
radio mam fabryczne, proxi nie ruszane, tylko wgrany soft do radia przez USB aktywujący obraz z kamery po włączeniu wstecznego biegu. Bo okazało się że radio ma nawet wejście na kamerę i jest to ten sam model co np w jeepach i innych fiatach pod nazwa uconnect które ta kamerę fabrycznie mialy
Wszystko w tym temacie: https://www.forum.alfaholicy.org/mit...cie_video.htmlUltima modifica di DieselJTD ; 27-05-2024 circa 12:48