[Giulietta] Emulator zmieniarki bluetooth

• Autor wątku Autor wątku voik3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

voik3

Nowy
Auto
Giulietta
Cześć,

Możecie mi doradzić jaki emulator bluetooth pod zmieniarkę CD, będzie pasował do tego modelu radia?
Wiem, że postów na ten temat jest pełno jednak nie mogę znaleźć nic sensownego.
Zwykły emulator yatour z allegro lub jakiś tańszy będzie działał? Słyszałem że z tym modelem radia nie jest tak łatwo podpiąć bluetooth... Zależy mi tylko na słuchaniu muzyki przez bluetooth.

Załączniki

• IMG_20221205_204016.jpg
    IMG_20221205_204016.jpg
    78.8 KB · Wyświetleń: 91
Cześć,

Możecie mi doradzić jaki emulator bluetooth pod zmieniarkę CD, będzie pasował do tego modelu radia?
Wiem, że postów na ten temat jest pełno jednak nie mogę znaleźć nic sensownego.
Zwykły emulator yatour z allegro lub jakiś tańszy będzie działał? Słyszałem że z tym modelem radia nie jest tak łatwo podpiąć bluetooth... Zależy mi tylko na słuchaniu muzyki przez bluetooth.

Doszedłeś jak to zrobić? Mam to samo... Niebieska kostka wpięta Auxa nie widac

Bo wpiąłeś auxa, a nie zmieniarkę ;) Z tego co pamiętam to nie wszędzie idzie auxa podpiąć. Zmieniarka mówi do radia: siema, jestem tu. Ja do Mito wrzucałem Densiona lite. Parę lat mi służyła bezproblemowo. W ten weekend zrobiłem i tak podmianę całego radia wraz z Blue&me i zmieniarką na radio isudara. Powinienem był to zrobić dawno temu ;)

Mam jakiś tani, chiński z Amazona, leży i się kurzy. Jak ktoś chce to niech się odezwie na priv to podeślę do przetestowania.

Odgrzeje kotleta. Czy emulgatory do radia z chowaną nawigacją są takie same jak do pozostałych. Gdzieś czytałem , że inne. W takim razie jakie i gdzie je szukać. Ewentualnie inny sposób na słuchanie Spotify z telefonu?

Faktycznie jest inne wejście.
Jestem po rozmowie z polskim producentem firmą WEFA. Na daną chwilkę nikt z producentów Yatour, dension nie oferuje adaptera / wirtualnej zmieniarki do MAGNETI MARELLI. Do dwóch tygodni dostanę odpowiedź czy uda się stworzyć odpowiedni moduł pod radio z Navi tj NAV CONNECT ‪MAGNETI MARELLI

Amortyzatory
Powrót